BBQ-vartaat broilerista ja ananaksesta paistetun riisin kera

Sopiiko ananas vartaaseen? Sopii! Ja niin sopii Poppamiehen mausteet ja kastikkeetkin! Tämä lämmin ja hedelmäinen resepti vie sinut kuumien hiilien äärelle ja saa suupielesi hymyyn. Tässä myös vinkkiä jämäriisien käyttöön!

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Sytytä grilli ja valmistele se keskilämmölle 180 asteeseen.

Leikkaa ananaksesta kuoret ja tupsu irti ja paloittele noin 3×3 cm kokoisiksi ja 1 cm:n paksuiksi paloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa se neljään osaan, ota uloimmat palat vartaisiin ja jätä sisemmät palat paistetun riisin kanssa käytettäväksi. Paloittele broilerin ohutleikkeet samankokoisiksi paloiksi ja mausta Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseoksella.

Tikuta vartaisiin vuorotellen ananasta, broilerinpaloja ja sipulia. Grillaa keskilämmöllä vartaita niin, että ne kypsyvät. Kypsennyksen loppupuolella valele vartaita Poppamiehen Spicy BBQ -grillikastikkeella.

Laita paistinpannu liedelle kuumenemaan ja lisää siihen hieman öljyä. Laita pannulle paloitellut sipulin sisäosat ja kuullota niin, että ne pehmenevät. Mausta Poppamiehen Caribbean Hot Saucella. Ota sipulit syrjään ja lisää pannulle öljyä. Anna pannun kuumentua ja lisää pannulle keitetty riisi. Paista riisiä niin, että se saa hyvää paistopintaa. Mausta riisi kurkumalla ja Poppamiehen The Sauce – Sweet Chili -kastikkeella.

Lisää riisin sekaan paistetut sipulit ja laita pannu tarjolle. Tarjoile riisin kanssa BBQ-vartaita sekä Poppamiehen Mango & Habanero majoneesia. Silppua päälle halutessasi korianteria.

LISÄÄ RESEPTEJÄ