Caribbean Cheviche

Poppamiehen Caribbean chilikastikkeella maustettu cheviche toimii alkupalana tai leivän lisäkkeenä!

Raasta limen kuori ja purista puolet limen mehusta kalojen päälle. Ripottele pintaan sokeria ja rouhi Grilliräyhimestä mausteet pintaan. Nosta fileet kylmään graavaantumaan vähintään pariksi tunniksi. Kuutioi kurkku ja punasipuli, sekä silppua korianteri.

Ota kala kylmästä ja kuutioi se. Sekoita kala, Caribbean Hot ja kurkku-sipuli-korianteri-seos ja anna maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoile cheviche alkupalana tai vaikka leivän lisäkkeenä. Jos käytät järvikalaa, muista pakastaa se ettei siinä ole loisia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Salsa Verdellä Täytetty Kala

Salsa Verdellä Täytetty Kala kokonainen syömäkokoinen kala (nieriä, taimen, kuha, ahven, makrilli) suolaa SALSA VERDE (riittää kahdelle n. 1kg  kalalle) 1/2 nippua tuoretta korianteria 1/2 nippua tuoretta basilikaa 1/2 nippua tuoretta lehtipersiljaa [...]

Cajun-maustetut Pariisinperunat

Cajun-maustetut Pariisinperunat 1 pkt (500g) Mummon Pariisinperunoita 1.5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB öljyä tai voita Poppamies Habanero-ketsuppia Poppamies Blue Cheese dippikastiketta sipulia (kevätsipuli toimii hyvin) Kuusamon juuston juustoraastetta [...]

Tandoorikana

Tandoorikana 2:lle 2 broilerin koipireittä 1 dl Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastiketta 1 dl piimää Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastiketta sivelyyn grillauksen aikana Tuoretta minttua Basmatiriisiä Kurkumaa Korianterin siemeniä [...]

Mausteinen Pororieska

Mausteinen Pororieska TÄYTTEET poron paistia Poppamies Sriracha RUB Poppamies Caribbean -chilikastike ranskankermaa pico de gallo -salsaa jääsalaattia PERUNARIESKA 3 dl perunamuusia 1 tl suolaa 1 muna 2 dl ohrajauhoa 3 dl vehnäjauhoa [...]