Caribbean valkosuklaakakku

Tämä kakku on niin helppo ja maukas, että kun kerran testaat niin kakku jää varmasti sinunkin reseptivalikoimiin. Pohjan teko on nopeaa ja helppoa ja kuorrute syntyy käden käänteessä. Kakun pohja on maukas ja pehmeä ja kuorrute vie mauillaan Caribian lämpöön. Kuorrutteen maustaa Poppamiehen Caribbean Hot Sauce, jonka hedelmäisyys ja habaneron lämpö sopivat yhteen valkosuklaan kanssa ihanasti.

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Sulata voi ja lämmitä maito. Laita kulhoon lämmin maito, sula voi ja vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhot. Sekoita taikinaksi. Laita taikina voideltuun piirakkavuokaan ja paista uunissa 225 asteessa 25 minuuttia. Anna jäähtyä ja tee samalla kuorrute. 

Laita kattilaan kerma ja paloiteltu suklaa. Lämmitä kattilaa niin, että suklaa sulaa. Älä kiehuta kermaa. Anna kuorrutteen jäähtyä ja lisää sekaan Poppamies Caribbean Hot Sauce. Lisää kuorrute jäähtyneen piirakan päälle. Anna jähmettyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele halutessasi strösseleillä tai esimerkiksi ananaskirsikoilla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ