Flank steak tacot
OHJE FLANK STEAKILLE:
Lämmitä grilli suoralle lämmölle 250 asteeseen.
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillausta. Hiero Poppamies Lousiana Cajun Rub-mausteseos lihan pintaan.
Aseta liha grillille. Grillaa viitisen minuuttia, käännä ja grillaa 3-5 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia. Siivuta.
OHJE BBQ ROUSKUVA COLESLAWILLE:
Sekoita suola, limen mehu ja kaaliraaste sekaisin puristelemalla käsin kaalia muutaman minuutin ajan. Lisää Rouskuva Silmusalaatti ja Poppamies BBQ Majoneesi, sekoita hyvin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun.
OHJE AVOKADOCRÉMELLE:
Laita kaikki aineet kulhoon ja aja tahnaksi sauvasekottimella.
OHJE TACOILLE:
Grillaa tacokuoret kuumalla grillillä suoralla lämmöllä noin minuutti puoleensa. Sivele tacoille avokadocremeä pohjalle, nostele päälle muutama pala siivutettua flank steakia ja rouskuvaa coleslawia. Ripottele päälle vielä Tulinen Silmusalaattia. Nauti!