Flank steak tacot

Rapeita tacoja täytettynä flank steakilla. Taustalla Poppamies Louisiana Cajun RUB pussi, Poppamies BBQ majoneesi pullo ja Poppamies Aged Jalapeno chilikastike pullo

OHJE FLANK STEAKILLE:

Lämmitä grilli suoralle lämmölle 250 asteeseen.

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillausta. Hiero Poppamies Lousiana Cajun Rub-mausteseos lihan pintaan.

Aseta liha grillille. Grillaa viitisen minuuttia, käännä ja grillaa 3-5 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia. Siivuta.

OHJE BBQ ROUSKUVA COLESLAWILLE:

Sekoita suola, limen mehu ja kaaliraaste sekaisin puristelemalla käsin kaalia muutaman minuutin ajan. Lisää Rouskuva Silmusalaatti ja Poppamies BBQ Majoneesi, sekoita hyvin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun.

OHJE AVOKADOCRÉMELLE:

Laita kaikki aineet kulhoon ja aja tahnaksi sauvasekottimella.

OHJE TACOILLE:

Grillaa tacokuoret kuumalla grillillä suoralla lämmöllä noin minuutti puoleensa. Sivele tacoille avokadocremeä pohjalle, nostele päälle muutama pala siivutettua flank steakia ja rouskuvaa coleslawia. Ripottele päälle vielä Tulinen Silmusalaattia. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ