Classic BBQ -hapankaalihodarit

Hapankaalilla ja bratwurstilla täytetty hodari maistuu erityisen hyvältä, kun hapankaali on ensin haudutettu Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeessa, ja lopuksi hodari kruunataan Poppamiehen American Classic Yellow Sinapilla.

Lisää kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut, eli noin 20 minuutin ajan.

Paista bratwurstit kypsäksi pannulla tai grillillä, täytä hot dog-sämpylä hapankaalilla ja bratwurstilla, ja laita lopuksi päälle Poppamiehen American Classic Yellow Sinappia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Piripirilohi

Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]

Misomunakoiso

Misomunakoiso KAHDELLE: 1 munakoiso 2 tl suolaa Ruokaöljyä 1 tl vaaleaa misotahnaa ½ dl Poppamies The Sauce – Sweet Chilliä 1 lime Silmusalaatti Tulista Silmusalaatati Alfalfa Esilämmitä grilli 200 [...]

Kreikkalaiset paahdetut perunat

Kreikkalaiset paahdetut perunat NELJÄLLE: 1 kg varhaisperunaa 1 sitruunan mehu ½ dl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta ½ l kanalientä Silmusalaatti Rouskuvaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Alfalfaa [...]

Halloumia ja omenaista palsternakkaa

Halloumia ja omenaista palsternakkaa KAHDELLE: 1 paketti halloumia 2 palsternakkaa (ison porkkanan kokoisia) Ruokaöljyä Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Alfalfaa Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Pese palsternakka [...]