Classic BBQ -hapankaalihodarit

Hapankaalilla ja bratwurstilla täytetty hodari maistuu erityisen hyvältä, kun hapankaali on ensin haudutettu Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeessa, ja lopuksi hodari kruunataan Poppamiehen American Classic Yellow Sinapilla.

Lisää kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut, eli noin 20 minuutin ajan.

Paista bratwurstit kypsäksi pannulla tai grillillä, täytä hot dog-sämpylä hapankaalilla ja bratwurstilla, ja laita lopuksi päälle Poppamiehen American Classic Yellow Sinappia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Lihalauta ja chimichurri

Lihalauta ja chimichurri Chimichurri: Poppamiehen Chimichurri mausteseosta vettä rypsiöljyä, tai oliiviöljyä Lihat: 400 g broilerinpaistileikkeitä 400-500 g naudan petit tenderiä 400-500 g naudan picanha 1 pss Poppamiehen Grill Mix Rubia suolaa 1 [...]

Poppamiehen lihakarkit!

Poppamiehen lihakarkit! 3 henkeä, 30 min 400 g broilerin sisäfileitä 1 pkt pekonia (180 g)  1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta glaseeraukseen Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea tarjoiluun Poppamies Roasted Garlic [...]

Paahdettu munakoiso

Paahdettu munakoiso munakoisoa (pääruokana ½ hlö) ruokaöljyä suolaa 1 rkl/puolikas munakoiso Poppamies RUB – One for All, ilman lisättyä suolaa Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta 1 pkt Kikherneitä liemessä (380 [...]

Chipotle grilliperunat ja flank steak

Chipotle grilliperunat ja flank steak kiinteitä perunoita Poppamies Wing Sauce Chipotle Persiljaa Suolaa flank steak Poppamies SPG RUB -mausteseosta Poppamies Chipotle Wing sauce sopii perunoille täydellisesti ja valmistaminen on [...]