Grillikanaa, mummonkurkut & kermaviilikastike
Mausta rintafileet rub-mausteseoksella, lisää öljy ja hiero mausteet fileiden pintaan. Kuumenna muurikka avotulella kohtuullisen kuumaksi, poista pannulta kaikki karsta pois ja laske puhtaalle muurikalle rintafileet. Paista 2-3 minuuttia puoleltaan ja nosta fileet sitten folioon 10 minuutiksi. Leikkaa fileet vasta ennen tarjoilua. Paistopinta saa olla kohtuullisen tumma, jotta broileri maistuu paistetulle.
Leikkaa tilli pieneksi silpuksi ja laita kulhoon. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja puristele kurkkuviipaleita hetki sokerin kanssa, jotta ne mehustuvat. Lisää sokeri. Laita kurkkuviipaleet sitten kulhoon tillin kanssa. Lisää joukkoon viikunabalsamico ja sekoita. Nosta kylmään ennen tarjoilua.
Leikkaa rakuuna ja sipulin varret pieneksi ja siirrä ne kulhoon. Lisää sinappi, mustapippuri, sokeri ja kermaviili. Sekoita hyvin ja nosta kylmään. Tarjoile grilliruoan lisäkkeenä tai vaikka salaatinkastikkeena.