Leffaeväät – Kirottu Crispy Chicken!

Friteerattuja kananpaloja. Vieressä Poppamies Ahjo chilikastikepullo

Poppamiehen kirottu crispy chicken on mahtavan rapea ja maukas sormiruoka esimerkiksi leffailtoihin! Kanan kirous tuo mukavaa lisäjännitystä illanviettoon – kenelle kirottu kana napsahtaa?

Mausta broilerin paistileikkeet Poppamiehen Sriracha Rub -mausteseoksella. Siirrä kanat kannelliseen astiaan, ja täytä kirnupiimällä niin, että kanat peittyvät piimään. Anna marinoitua n. 4 tuntia, tai mielellään yön yli.

Murskaa Poppamies Hot Habanero perunalastut pieneksi murskaksi. Asiaa helpottaa kun murskaa lastut suoraan omassa pussissaan, niin ei kädet ole aivan täynnä habaneromaustetta mitä sitten hieroa silmiin. Sekoita sipsimurut pankojauhojen kanssa, ja laita vielä ruokalusikallinen Sriracha Rubia mukaan. Sekoita leivitysseos tasaisesti.

Leikkaa paistileikkeistä pitkiä suikaleita. Pyörittele suikaleita leivitysseokseen, säästä haluttu määrä kiroukseen. Ne säästetyt kanat voi upottaa ihan kunnolla Poppamies Ahjo-chilikastikkeeseen ennen leivitystä. Jos et halua ihan niin rajua efektiä, voit vaihtaa Ahjon johonkin miedompaan soosiin.

Kun kaikki kanat on leivitetty, paista niitä airfryerissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Jos teet uunissa, kokeile 200 astetta, grillivastuksella noin 20 minuuttia.

Poppamiehen siipikastikkeet sopii aivan järjettömän hyvin näille dippikastikkeeksi! Hujauta haluamaasi makua dippikippoon, työnnä kana sinne ja sitten vaan ääntä kohti toivoen, että kirous ei osu kohdalle!

Tämä leffaeväs käväisi tositoimissa Alterstream Median Jukupätkät-videolla, katso täältä miten äijien kävi kirotun kanan kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ