Kirsikkakolapunasipuli
No nyt on karkkipäivä! Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Saucessa haudutettu punasipuli on sen kertainen namu, joka sopii niin burgerin väliin kuin hodareille, tai savustetun lihan kylkeen.
Siivuta punasipuli ohuehkoiksi renkaiksi. Laita kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja keittele kasaan miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
Karamellisoitu punasipuli säilyy vajaan viikon verran jääkaapissa. Käytä lisukkeena lihoille ja makkaroille.
LISÄÄ RESEPTEJÄ
Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua
Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua 4 hengelle, valmistusaika 45 minuuttia. Vartaat: 400 g broilerinsydämiä 200 g pekoniviipaleita 1 dl Poppamiehen siipikastiketta 0,5 dl Poppamiehen Garlic Rubia Murskattu kurkku: 2 kurkkua 1 sitruuna 1 [...]
Lihalauta ja chimichurri
Lihalauta ja chimichurri Chimichurri: Poppamiehen Chimichurri mausteseosta vettä rypsiöljyä, tai oliiviöljyä Lihat: 400 g broilerinpaistileikkeitä 400-500 g naudan petit tenderiä 400-500 g naudan picanha 1 pss Poppamiehen Grill Mix Rubia suolaa 1 [...]
Poppamiehen lihakarkit!
Poppamiehen lihakarkit! 3 henkeä, 30 min 400 g broilerin sisäfileitä 1 pkt pekonia (180 g) 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta glaseeraukseen Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea tarjoiluun Poppamies Roasted Garlic [...]
Paahdettu munakoiso
Paahdettu munakoiso munakoisoa (pääruokana ½ hlö) ruokaöljyä suolaa 1 rkl/puolikas munakoiso Poppamies RUB – One for All, ilman lisättyä suolaa Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta 1 pkt Kikherneitä liemessä (380 [...]