Korean BBQ kassleria ja savuista paprikapyreetä

Porsaan kasslerista on moneksi! Tässä reseptissä marinoidaan kassler-paloja Sriracha RUBilla ja Amazing Korean BBQ Saucella! Lisukkeeksi grillaillaan paprikoita ja tehdään niistä savuista pyreetä.

Pilko porsaan etuselästä noin viiden sentin kuutioita. Pyörittele palat Poppamies Sriracha RUBissa ja aseta kulhoon. Kaada päälle Poppamies Amazing Korean BBQ Saucea ja anna marinoitua yön yli.

Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen grillausta. Lämmitä grilli epäsuoralle tulelle noin 150 asteeseen. Aseta savustuspaloja, tai savustuslastuja rasiassa suoraan hiilien päälle. Kun savua alkaa syntyä, laita sekä possunpalat että paprikat epäsuoralle tulelle. Paprikat ovat valmiita kun niiden pinta tummuu ja kuori alkaa kuplia. Voit käyttää paprikoita myös suoralla tulella loppuvaiheessa, jolloin kuori irtoaa helpommin. Grillaa possunpalat epäsuoralla tulella kypsäksi (sisälämpötila n. 80-85 astetta).

Kuori paprikat veitsen avulla. Jos kuori ei irtoa helposti, grillaa sitä lisää tai paahda uunissa. Pilko kuorettomat paprikat pienemmiksi ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää Poppamies Habanero-chilikastiketta niin paljon kuin tulisielu sietää =). Lisää sekoittimeen myös loput aineet ja soseuta pyreeksi.

Tarjoile possupalat lämpimän paprikapyree pedin päällä esimerkiksi tankoparsan kanssa! Itse tykkään valella parsan öljyllä, maustaa Poppamies Garlic Rubilla ja grillata kypsäksi =). Voit tehdä myös nopean yrtti-vinegretten kaveriksi! Sekoita 1 dl oliiviöljyä, 1/4 dl punaviinietikkaa, pari valkosipulin kynttä, puntillinen oreganoa ja persiljaa tehosekoittimessa. Mausta suolalla, pippurilla ja Poppamiehen chilikastikkeilla oman maun mukaan!

LISÄÄ RESEPTEJÄ