Lammas-ciabatta

Lampaan ulkofileellä täytetty leipä on oiva eväs niin illanistujaisiin kuin lounasleiväksi.

Tee lampaalle marinadi ruokaöljystä, sitruunan mehusta ja Garlic Rubista sekoittamalla aineet keskenään. Sivele marinadi lampaan ulkofileitten pinnalle ja laita jääkaappiin maustumaan 2 tunniksi.

Ota lampaan ulkofileet huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista kuumalla pannulla ruokaöljyssä pari minuuttia kumminkin puolin, riippuen ulkofileen paksuudesta. Anna vetäytyä kymmenen minuuttia. Siivuta ohuesti.

Leikkaa ciabatta leveyssuunnassa kahtia. Voitele ylä- ja alaosa American Ranch Dippikastikkeella. Aseta alaosalle reilusti rucolaa ja babypinaattia. Asettele päälle lampaan ulkofilee siivut ja punasipuli. Pursota päälle Poppamies Tuore valkosipuli Majosta. Asettele Majosen päälle tomaattisiivut ja leivän yläosa kanneksi siivuta leipä 2-4 annospaloiksi. Nauti!