Lihapullat tomaattikastikkeessa

Lihapullat tomaattikastikkeessa on jo legendaarinen kotiruoka. Tee astetta parempi versio Poppamiehen tyyliin.

Lihapullat: Sekoita aineet keskenään, älä kuitenkaan vaivaa taikinaa, vaan kääntele mausteet kevyesti jauhelihaan. Muotoile pyöryköiksi, älä purista niitä tiiviiksi, vaan jälleen vältä ylityöstämästä taikinaa.

Aloita tomaattikastikkeen valmistus kuullottamalla sipuli oliiviöljyssä isossa, paksupohjaisessa kattilassa. Lisää Poppamies Garlic Rub ja jatka kuullottamista vielä minuutin ajan. Lisää loput aineet ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin puolen tunnin ajan. Lisää lihapullat raakana kastikkeeseen yksitellen. Katso, että ne peittyvät kastikkeeseen kokonaan, mikäli ei, lisää vettä niin, että kaikki pullat ovat kastikkeessa kypsymässä. Hauduta pullat kypsäksi miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. Tarjoa pastan tai lohkoperunoiden kanssa!