Poppamiehelle uusi toimitusjohtaja vetämään kansainvälistä kasvua

Oy Poppamies hakee kasvua kansainvälisiltä markkinoilta.

Poppamies on rekrytoinut Caj Sjömanin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi vetämään yhtiön kansainvälistä kasvua. Caj on kokenut kansainvälisen liiketoiminnan kehittäjä johtaen liiketoimintaa ja henkilöstöä useissa maissa niin Euroopassa, Aasiassa kuin Etelä-Amerikassa.

Poppamiehen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Marko Suksi toteaa: ”Kaitsun tuoma vankka kokemus ja osaaminen mahdollistaa Poppamiehen kasvun jatkossakin mahdollistaen myös panostuksen uusien maailmanluokan tuotteiden ja tuotekategorioiden kehittämiseen”. Suksi keskittyy jatkossa yhtiön tuotekehitykseen.

Kymmenen vuotta sitten perustettu Oy Poppamies on toimintansa aikana kasvanut tunnetuksi ruokabrändiksi. Chili- ja BBQ-kastikkeiden tuottaja toimitti yli 1,2 miljoonaa tuotetta suomalaisiin koteihin vuoden 2018 aikana kasvattaen myyntiään yli 20 prosenttia.

Tänä päivänä Poppamies tuotteita valmistetaan Poppamiehen omilla resepteillä Portugalissa, Costa Ricassa, Ruotsissa sekä Suomessa mahdollistaen kaikille suomalaisille luoda maailmanluokan makuelämykset kotikeittiössään.

Kesällä 2018 Poppamiehen uusi Cherry & Cola BBQ-kastike voitti arvostetun US Flavor Awards palkinnon omassa sarjassaan sekä kokonaiskilpailun parhaimman tuotteen yleisöäänestyksessä.