Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat

Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele BBQ-kastikkeella, esimerkiksi Roasted Garlic BBQ ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä.

Sulata pyrstöt kylmässä vedessä tai yön yli jääkaapissa.

Leikkaa rosmariinin oksista n. 10-15 sentin pätkiä ja lävistä pyrstöt keskeltä, valele kastikkeella ja aseta vaikka pieneen kulhoon. Noin 5-6 pyrstöä per oksa on sopiva määrä.

Lämmitä grilli (tai pannu) kuumalle suoralle tulelle ja grillaa pyrstöjä n. 1 minuutti per puoli, riippuen grillin kuumuudesta. Voit valella kastikkeella vielä grillissäkin tai ennen tarjoilua vahventaaksesi makua!

Sitruunaviipaleesta voi puristaa mehua vartaiden päälle kruunatakseen kokonaisuuden.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Grillattu Kokonainen Myskikurpitsa

Grillattu Kokonainen Myskikurpitsa kokonainen myskikurpitsa Poppamies SPG Rub tai Louisiana Cajun Rub -mausteseosta Poppamies Sriracha- tai Garlic Majonen Kokonainen myskikurpitsa ei välttämättä ole ensimmäinen mitä tulee mieleen laittaa grilliin. [...]

Smokehouse Reuben – leipien kunkku

Smokehouse Reuben - leipien kunkku täysjyväpaahtoleipää pastramia tai briskettiä Poppamies The Sauce White Barbeque -kastiketta hapankaalia jalapeno-tillikurkkua emmentaljuustoa Reuben on leipien kunkku! Autenttinen Reuben tehdään pastramista, mutta brisketistä tehty [...]

Korean BBQ Wings

Korean BBQ Wings Maustamattomia kanansiipiä Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta öljyä Poppamies Amazing Korean BBQ Sauce -grillikastiketta Poppamies Sriracha Dip Burger Sauce -kastiketta Hot Wings, eli kanansiivet ovat täydellistä grilliruokaa! [...]

Poppamies Smokehouse Hot Dog

Poppamies Smokehouse Hot Dog Savustettu, mausteinen makkara Poppamies The Sauce White Barbeque -kastike hot dog sämpylä coleslaw Poppamies Habanero-ketsuppi korianteria pikkelöityä punasipulia Poppamiehen Smokehouse-hodari on täytetty kaikella hyvällä! Savustetun [...]