Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat
Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele BBQ-kastikkeella, esimerkiksi Roasted Garlic BBQ ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä.
Sulata pyrstöt kylmässä vedessä tai yön yli jääkaapissa.
Leikkaa rosmariinin oksista n. 10-15 sentin pätkiä ja lävistä pyrstöt keskeltä, valele kastikkeella ja aseta vaikka pieneen kulhoon. Noin 5-6 pyrstöä per oksa on sopiva määrä.
Lämmitä grilli (tai pannu) kuumalle suoralle tulelle ja grillaa pyrstöjä n. 1 minuutti per puoli, riippuen grillin kuumuudesta. Voit valella kastikkeella vielä grillissäkin tai ennen tarjoilua vahventaaksesi makua!
Sitruunaviipaleesta voi puristaa mehua vartaiden päälle kruunatakseen kokonaisuuden.
LISÄÄ RESEPTEJÄ
Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua
Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua 4 hengelle, valmistusaika 45 minuuttia. Vartaat: 400 g broilerinsydämiä 200 g pekoniviipaleita 1 dl Poppamiehen siipikastiketta 0,5 dl Poppamiehen Garlic Rubia Murskattu kurkku: 2 kurkkua 1 sitruuna 1 [...]
Lihalauta ja chimichurri
Lihalauta ja chimichurri Chimichurri: Poppamiehen Chimichurri mausteseosta vettä rypsiöljyä, tai oliiviöljyä Lihat: 400 g broilerinpaistileikkeitä 400-500 g naudan petit tenderiä 400-500 g naudan picanha 1 pss Poppamiehen Grill Mix Rubia suolaa 1 [...]
Poppamiehen lihakarkit!
Poppamiehen lihakarkit! 3 henkeä, 30 min 400 g broilerin sisäfileitä 1 pkt pekonia (180 g) 1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta glaseeraukseen Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea tarjoiluun Poppamies Roasted Garlic [...]
Paahdettu munakoiso
Paahdettu munakoiso munakoisoa (pääruokana ½ hlö) ruokaöljyä suolaa 1 rkl/puolikas munakoiso Poppamies RUB – One for All, ilman lisättyä suolaa Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta 1 pkt Kikherneitä liemessä (380 [...]