Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat

Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele BBQ-kastikkeella, esimerkiksi Roasted Garlic BBQ ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä.

Sulata pyrstöt kylmässä vedessä tai yön yli jääkaapissa.

Leikkaa rosmariinin oksista n. 10-15 sentin pätkiä ja lävistä pyrstöt keskeltä, valele kastikkeella ja aseta vaikka pieneen kulhoon. Noin 5-6 pyrstöä per oksa on sopiva määrä.

Lämmitä grilli (tai pannu) kuumalle suoralle tulelle ja grillaa pyrstöjä n. 1 minuutti per puoli, riippuen grillin kuumuudesta. Voit valella kastikkeella vielä grillissäkin tai ennen tarjoilua vahventaaksesi makua!

Sitruunaviipaleesta voi puristaa mehua vartaiden päälle kruunatakseen kokonaisuuden.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Piripirilohi

Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]

Misomunakoiso

Misomunakoiso KAHDELLE: 1 munakoiso 2 tl suolaa Ruokaöljyä 1 tl vaaleaa misotahnaa ½ dl Poppamies The Sauce – Sweet Chilliä 1 lime Silmusalaatti Tulista Silmusalaatati Alfalfa Esilämmitä grilli 200 [...]

Kreikkalaiset paahdetut perunat

Kreikkalaiset paahdetut perunat NELJÄLLE: 1 kg varhaisperunaa 1 sitruunan mehu ½ dl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta ½ l kanalientä Silmusalaatti Rouskuvaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Alfalfaa [...]

Halloumia ja omenaista palsternakkaa

Halloumia ja omenaista palsternakkaa KAHDELLE: 1 paketti halloumia 2 palsternakkaa (ison porkkanan kokoisia) Ruokaöljyä Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Alfalfaa Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Pese palsternakka [...]