Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat

Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele BBQ-kastikkeella, esimerkiksi Roasted Garlic BBQ ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä.

Sulata pyrstöt kylmässä vedessä tai yön yli jääkaapissa.

Leikkaa rosmariinin oksista n. 10-15 sentin pätkiä ja lävistä pyrstöt keskeltä, valele kastikkeella ja aseta vaikka pieneen kulhoon. Noin 5-6 pyrstöä per oksa on sopiva määrä.

Lämmitä grilli (tai pannu) kuumalle suoralle tulelle ja grillaa pyrstöjä n. 1 minuutti per puoli, riippuen grillin kuumuudesta. Voit valella kastikkeella vielä grillissäkin tai ennen tarjoilua vahventaaksesi makua!

Sitruunaviipaleesta voi puristaa mehua vartaiden päälle kruunatakseen kokonaisuuden.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua

Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua 4 hengelle, valmistusaika 45 minuuttia. Vartaat: 400 g broilerinsydämiä 200 g pekoniviipaleita 1 dl Poppamiehen siipikastiketta 0,5 dl Poppamiehen Garlic Rubia Murskattu kurkku: 2 kurkkua 1 sitruuna 1 [...]

Lihalauta ja chimichurri

Lihalauta ja chimichurri Chimichurri: Poppamiehen Chimichurri mausteseosta vettä rypsiöljyä, tai oliiviöljyä Lihat: 400 g broilerinpaistileikkeitä 400-500 g naudan petit tenderiä 400-500 g naudan picanha 1 pss Poppamiehen Grill Mix Rubia suolaa 1 [...]

Poppamiehen lihakarkit!

Poppamiehen lihakarkit! 3 henkeä, 30 min 400 g broilerin sisäfileitä 1 pkt pekonia (180 g)  1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta glaseeraukseen Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea tarjoiluun Poppamies Roasted Garlic [...]

Paahdettu munakoiso

Paahdettu munakoiso munakoisoa (pääruokana ½ hlö) ruokaöljyä suolaa 1 rkl/puolikas munakoiso Poppamies RUB – One for All, ilman lisättyä suolaa Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta 1 pkt Kikherneitä liemessä (380 [...]