Poppamiehen hillot

Omenahillo

Poppamies maustaa omenahillon Poppamies Caribbean Hot Saucella, minkä hedelmäiset maut ja habaneron pehmeä lempeys nostavat tutun omenahillon ihan tähtiin. Tästä saat hillon esimerkiksi juustotarjottimen kuninkaaksi. Poppamiehen omenahillo yllättää lämmöllä sekä hedelmäisellä maulla. Omenahillo ei ole koskaan ollut näin hyvää.

Pese ja kuutioi omenat sekä poista siemenkodat. Laita omenakuutiot ja vesi kattilaan ja kiehuta omenat matalassa lämmössä pehmeäksi. Tähän menee omenan kovuudesta riippuen 15-25 minuuttia. Lisää 1 dl hillosokeria ja anna vielä kiehua noin 5 minuuttia. Lisää Poppamies Caribbean Hot Sauce ja kiehauta. Purkita hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin.

Karpalohillo

Nopea karpalohillo valmistuu kuivatuista karpaloista ja Poppamiehen The Sauce Sweet chilistä. Karpalohillo saa hieman syvyyttä ja lämpöä Poppamiehen kastikkeesta ja sopii esimerkiksi loistavasti juustotarjottimelle. Kokeile myös paistetun vuohenjuuston kanssa. Karpalohillo on nopea tehdä ja se on rakenteeltaan hieman purtavaa, kun teet sen kuivatuista karpaloista.

Kaada kuivatut karpalot ja vesi kattilaan. Keitä reilut 5 minuuttia, että karpalot pehmenevät ja vesi hieman haihtuu. Lisää hillosokeri ja keitä hiljalleen vielä noin 10 minuuttia. (Lisää tarvittaessa vettä 0,5 dl.)  Lisää Poppamies The Sauce Sweet chili ja kiehauta. Purkita hillo pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin.

LISÄÄ RESEPTEJÄ