Poppamiehen klassinen Pulled Pork-Burger

Tässä reseptissä yhdistetään käytännössä muutamaa reseptiä. Jos et vielä ole tehnyt pulled porkia eli nyhtöpossua, tee se ensin tämän ohjeen mukaan.

Klassisen pulled pork burgerin kanssa kuuluu yhteen ehdottomasti coleslaw-salaatti. Se on käytännössä kermainen ja maustettu Amerikkalainen kaalisalaatti, siitä oma versiomme tässä, raasta tai hienonna kaikki kiinteät kappaleet ja sekoita kaikki yhteen kulhossa, maustumiseen menee jääkaapissa pari tuntia.

Sekoita revitty possu bbq-kastikkeen kanssa ja kuumenna pannulla, kattilassa tai tee paahdettu versio. Paahdetussa versiossa paahdat revityn lihan uunissa bbq-kastikkeen kera. Yksityiskohtainen ohje täällä.

Paahda sämpylä, lado sisään coleslaw-salaattia sekä pulled porkia. Liha alle tai päälle, kokeile kummasta tavasta pidät enemmän.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]