Poppamiehen klassinen Pulled Pork-Burger

Tässä reseptissä yhdistetään käytännössä muutamaa reseptiä. Jos et vielä ole tehnyt pulled porkia eli nyhtöpossua, tee se ensin tämän ohjeen mukaan.

Klassisen pulled pork burgerin kanssa kuuluu yhteen ehdottomasti coleslaw-salaatti. Se on käytännössä kermainen ja maustettu Amerikkalainen kaalisalaatti, siitä oma versiomme tässä, raasta tai hienonna kaikki kiinteät kappaleet ja sekoita kaikki yhteen kulhossa, maustumiseen menee jääkaapissa pari tuntia.

Sekoita revitty possu bbq-kastikkeen kanssa ja kuumenna pannulla, kattilassa tai tee paahdettu versio. Paahdetussa versiossa paahdat revityn lihan uunissa bbq-kastikkeen kera. Yksityiskohtainen ohje täällä.

Paahda sämpylä, lado sisään coleslaw-salaattia sekä pulled porkia. Liha alle tai päälle, kokeile kummasta tavasta pidät enemmän.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen Rocoto-jättiraputacot

Poppamiehen Rocoto-jättiraputacot 2:lle, 30 minuuttia 8 pehmeää tacokuorta 300 g raakaa jättiravunpyrstöä 2 rkl ruokaöljyä 2 tl Poppamies Hot Sauce Rocotoa suolaa Poppamies The Sauce White Barbeque-maustekastiketta Inkivääricoleslaw: 2 dl raastettua valkokaalia [...]

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]