Poppamiehen meksikolaiset lohivartaat

Lohivartaita grillissä

Poppamiehen Louisiana Cajun RUB sopii oivasti grillattavan lohen maustamiseen ja tällä kertaa lohet käärästäänkin näyttävästi vartaaseen ennen grilliin laittamista. Nopeaa, helppoa ja maukasta!

Leikkaa noin sentin paksuisia siivuja lohesta ja mausta siivut Poppamiehen Louisiana Cajun RUBilla. Rullaa siivut ja pujota aina kaksi siivua per varras. Jos käytät puuvartaita, liota niitä noin tunti ennen grillaamista.

Grillaa suoralla lämmöllä noin 180 asteisessa grillissä ensin 3 minuuttia, käännä ja grillaa vielä noin 3 minuuttia. Tarjoa Poppamiehen Mango-Habanero majoneesin kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua

Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua 4 hengelle, valmistusaika 45 minuuttia. Vartaat: 400 g broilerinsydämiä 200 g pekoniviipaleita 1 dl Poppamiehen siipikastiketta 0,5 dl Poppamiehen Garlic Rubia Murskattu kurkku: 2 kurkkua 1 sitruuna 1 [...]

Lihalauta ja chimichurri

Lihalauta ja chimichurri Chimichurri: Poppamiehen Chimichurri mausteseosta vettä rypsiöljyä, tai oliiviöljyä Lihat: 400 g broilerinpaistileikkeitä 400-500 g naudan petit tenderiä 400-500 g naudan picanha 1 pss Poppamiehen Grill Mix Rubia suolaa 1 [...]

Poppamiehen lihakarkit!

Poppamiehen lihakarkit! 3 henkeä, 30 min 400 g broilerin sisäfileitä 1 pkt pekonia (180 g)  1,5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB -maustetta glaseeraukseen Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea tarjoiluun Poppamies Roasted Garlic [...]

Paahdettu munakoiso

Paahdettu munakoiso munakoisoa (pääruokana ½ hlö) ruokaöljyä suolaa 1 rkl/puolikas munakoiso Poppamies RUB – One for All, ilman lisättyä suolaa Poppamiehen Classic BBQ -No sugar added -kastiketta 1 pkt Kikherneitä liemessä (380 [...]