Poppamiehen meksikolaiset lohivartaat
Poppamiehen Louisiana Cajun RUB sopii oivasti grillattavan lohen maustamiseen ja tällä kertaa lohet käärästäänkin näyttävästi vartaaseen ennen grilliin laittamista. Nopeaa, helppoa ja maukasta!
Leikkaa noin sentin paksuisia siivuja lohesta ja mausta siivut Poppamiehen Louisiana Cajun RUBilla. Rullaa siivut ja pujota aina kaksi siivua per varras. Jos käytät puuvartaita, liota niitä noin tunti ennen grillaamista.
Grillaa suoralla lämmöllä noin 180 asteisessa grillissä ensin 3 minuuttia, käännä ja grillaa vielä noin 3 minuuttia. Tarjoa Poppamiehen Mango-Habanero majoneesin kanssa.
LISÄÄ RESEPTEJÄ
Piripirilohi
Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]
Misomunakoiso
Misomunakoiso KAHDELLE: 1 munakoiso 2 tl suolaa Ruokaöljyä 1 tl vaaleaa misotahnaa ½ dl Poppamies The Sauce – Sweet Chilliä 1 lime Silmusalaatti Tulista Silmusalaatati Alfalfa Esilämmitä grilli 200 [...]
Kreikkalaiset paahdetut perunat
Kreikkalaiset paahdetut perunat NELJÄLLE: 1 kg varhaisperunaa 1 sitruunan mehu ½ dl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta ½ l kanalientä Silmusalaatti Rouskuvaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Alfalfaa [...]
Halloumia ja omenaista palsternakkaa
Halloumia ja omenaista palsternakkaa KAHDELLE: 1 paketti halloumia 2 palsternakkaa (ison porkkanan kokoisia) Ruokaöljyä Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Alfalfaa Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Pese palsternakka [...]