Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat
Reseptin otsikko kertoo jo kaiken oleellisen paitsi sen, että valmistuksessa käytetään Poppamiehen sinihomejuustodippiä (gluteeniton, laktoositon). Ekalla kerralla halusimme vain testata maistatusta varten, että toimiiko tämä ja todettiin kaikki, että JATKOON!
Pieni potku tekee tietenkin hyvää koska Barbados on parasta!
Lämmitä grilli epäsuoralle tulelle tai uuni noin 160 asteeseen.
Kuori ja siivuta perunat sekä leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. Sekoita erikseen kerma, Blue Cheese Dip ja Barbados. Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita vuokaan. Paista noin 2 tuntia, tai kunnes peruna on kunnolla kypsynyt.
Reseptin meille teki Viivi Laube-Pohto joka on myös tuttu ”Poppamies-Viivinä” grillin takaa messuilla ja tapahtumissa.
LISÄÄ RESEPTEJÄ
Piripirilohi
Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]
Misomunakoiso
Misomunakoiso KAHDELLE: 1 munakoiso 2 tl suolaa Ruokaöljyä 1 tl vaaleaa misotahnaa ½ dl Poppamies The Sauce – Sweet Chilliä 1 lime Silmusalaatti Tulista Silmusalaatati Alfalfa Esilämmitä grilli 200 [...]
Kreikkalaiset paahdetut perunat
Kreikkalaiset paahdetut perunat NELJÄLLE: 1 kg varhaisperunaa 1 sitruunan mehu ½ dl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta ½ l kanalientä Silmusalaatti Rouskuvaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Alfalfaa [...]
Halloumia ja omenaista palsternakkaa
Halloumia ja omenaista palsternakkaa KAHDELLE: 1 paketti halloumia 2 palsternakkaa (ison porkkanan kokoisia) Ruokaöljyä Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Alfalfaa Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Pese palsternakka [...]