Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat

Reseptin otsikko kertoo jo kaiken oleellisen paitsi sen, että valmistuksessa käytetään Poppamiehen sinihomejuustodippiä (gluteeniton, laktoositon). Ekalla kerralla halusimme vain testata maistatusta varten, että toimiiko tämä ja todettiin kaikki, että JATKOON!

Pieni potku tekee tietenkin hyvää koska Barbados on parasta!

Lämmitä grilli epäsuoralle tulelle tai uuni noin 160 asteeseen.

Kuori ja siivuta perunat sekä leikkaa pekoni pieniksi paloiksi. Sekoita erikseen kerma, Blue Cheese Dip ja Barbados. Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita vuokaan. Paista noin 2 tuntia, tai kunnes peruna on kunnolla kypsynyt.

Reseptin meille teki Viivi Laube-Pohto joka on myös tuttu ”Poppamies-Viivinä” grillin takaa messuilla ja tapahtumissa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Tandooripossua grillistä

Tandooripossua grillistä Tandooripossu 1 porsaan sisäfilee 2 rkl Poppamies Sriracha Rubia 1 sitruunan mehu 1 dl ruokaöljyä 1-2 dl Poppamies Spicy Tandoori Sauce-grillikastiketta Grillatut kasvikset Keitettyä perunaa Kesäkurpitsaa 2 rkl Poppamies Garlic [...]

Tandoori-hodarit

Tandoori-hodarit 4:lle 4 hodarisämpylää 500 g broileri paistileikettä 1 dl Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastiketta 2 tomaattia 1 punasipuli Poppamies Tuore Valkosipuli Majosta Poppamies Sriracha Majosta Paahdettuja cashew-pähkinöitä Lehtipersiljaa [...]

Poppamiehen Raparpekoni

Poppamiehen Raparpekoni Raparperin varsia Pekonia (2 kpl per varsi) Poppamies Bourbon Syrup Spice Sauce-maustekastiketta Pekoni, tuo ruokamaailman yleistarvike! Tässä annetaan raparperille hieman uutta maustetta. Esilämmitä grilli 180 asteeseen epäsuoralle [...]

Salsa Verdellä Täytetty Kala

Salsa Verdellä Täytetty Kala kokonainen syömäkokoinen kala (nieriä, taimen, kuha, ahven, makrilli) suolaa SALSA VERDE (riittää kahdelle n. 1kg  kalalle) 1/2 nippua tuoretta korianteria 1/2 nippua tuoretta basilikaa 1/2 nippua tuoretta lehtipersiljaa [...]