Poppamiehen possun namunopat

Possun kylkeä suupaloina hitaassa savussa, pintaan vielä kunnon karamellit Poppamiehen Smoky Applellä. Maistuu!

Lämmitä grilli 125 asteeseen epäsuoralle lämmölle, aseta 3 omenasavupalaa hiilille.

Kuutioi kylki noin 3 x 3 cm paloiksi, hiero pintaan Poppamies One for All-mausteseos. Aseta palat grilliritilälle epäsuoraan lämpöön 3 tunniksi.

Nosta nyt palat grillinkestävään vuokaan, kierittele palat Poppamies Smoky Applella (noin 1/3 osa pulloa) ja peitä vuoka foliolla. Aseta takaisin grilliin vielä 1,5 tunniksi.

Ota palat pois vuuasta, sivele pinnat vielä Poppamies Smoky Aplella ja aseta takaisin grilliin ilman vuokaa. Anna hautua vielä puoli tuntia.

Tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.

Kokeile myös Poppamies Korean BBQ& Marinadella.

LISÄÄ RESEPTEJÄ