Sliderien hattutemppu

Poppamiehen sliderit eli pikku bugerit maustetaan The Sauce -kastikkeilla. Kanaversiossa kanssa maistuu Piri Piri, katkarapu-slideriin sujahtaa Sweet Chili -kastiketta ja Classic-versioon pyöräytetään White BBQ:n kera coleslaw-salaatti. Valmista näitä herkullisia slidereita reilusti tarjolle, sillä ne katoavat joka tapauksessa hetkessä parempiin suihin!

Katkarapu-slider

Sekoita katkarapujen sekaan Poppamies The Sauce Sweet Chili -kastiketta ja anna marinoitua hetki. Tämän voit myös valmistella jo edellisenä päivänä.

Kokoa sliderit: Paahda sämpylän puolikkaita hetki. Levitä yläpuolille Poppamies Smoky aioli -majoneesia. Lusikoi alapuolille marinoimiasi katkarapuja kastikkeineen. Murustele rapujen päälle fetaa, lisää kurkkusiivut sekä salaatinlehdet. Aseta kannet paikoilleen ja tarjoile.

Kana-slider

Mausta kanan jauheliha rubilla ja halutessasi ripauksella suolaa. Muotoile neljä pihviä, ja paista pannulla ensin toinen puoli. Käännä ja aseta pihvien päälle juustosiivut. Paista kypsiksi.

Kokoa sliderit: Paahda sämpylän puolikkaita hetki. Levitä alapuolille Poppamies The Sauce Piri Piri -kastiketta, ja aseta pihvit niiden päälle. Laita pihvien päälle pikkelöityä punasipulia. Levitä sämpylöiden yläpuolille Poppamies Roasted garlic -majoneesia ja sulje sliderien kannet. Tarjoile.

Classic slider

Valmista ensin coleslaw: Suikaloi kaali ohuen ohueksi kulhoon. Sekoita joukkoon hieman suolaa, ja puristele kaali meheväksi. Sekoita joukkoon reilusti Poppamies The Sauce White Barbeque -kastiketta ja jätä maustumaan.

Mausta jauheliha rubilla ja halutessasi ripauksella suolaa. Muotoile neljä pihviä, ja paista pannulla ensin toinen puoli. Käännä ja aseta pihvien päälle juustosiivut. Paista haluamaasi kypsyyteen.

Kokoa sliderit: Paahda sämpylän puolikkaita hetki. Levitä alapuolille Poppamies Classic BBQ -grillikastiketta, ja aseta pihvit juustoineen niiden päälle. Laita pihvien päälle valmistamaasi coleslaw-salaattia, ja aseta kannet paikoilleen ja tarjoile.

LISÄÄ RESEPTEJÄ