Poppamiehen sliderit

Poppamiehen Street Food Seasonings 4-packin innoittamana laitoimme slideribileet pystyyn! Työstimme oman sliderin, eli pikkuburgerin, jokaiselle mausteelle erikseen. Tässä mahtava menu kesän hippoihin, taatusti löytyy slideria jokaiseen makuun!
AINEET & VALMISTUS
4:lle
16 kpl pienikokoisia briossi-sämpylöitä
Smashburger-slider:
Tee Poppamiehen kirsikkakolapunasipuli etukäteen.
Jaa jauheliha neljään osaan, pyörittele liha pyörykäksi. Ripottele leikkuulaudalle runsaasti Poppamiehen Street Food Seasoning Barbeque Burger-mausteseosta ja pyörittele pyörykkää mausteseoksessa niin, että maustetta on tasaisesti pyörykän pinnalla. Kuumenna paistinpannu liedellä tai umpiparila grillillä kuumaksi. Lisää pannulle/parilalle hieman ruokaöljyä. Nosta pyörykkä kerrallaan pannulle/parialle ja liiskaa pulla ohueksi isolla lastalla tai vaikka kattilan pohjalla. Paista 30 sekuntia, käännä pihvi, aseta juusto pihville ja paista vielä noin minuutti.
Halkaise briossi, pursota alaosalle Poppamies BBQ Majoneesia, nosta sille pihvi ja pihvin päälle kirsikkakolapunasipulia runsaasti, aseta kansi päälle.
Tandoorikana-slider:
Mummon minttukurkku:
  • Noin 10 cm pala kurkkua ohueksi leikattuna
  • 0,5 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1,5 dl vettä
  • Tuoretta minttua
  •  1 tl suolaa
Keitä vesi, sokeri ja väkiviinaetikka nopeasti niin, että sokeri sulaa nesteeseen. Jäähdytä. Lisää loput aineet jäähtyneeseen nesteeseen. Nosta kylmään.
Sekoita jugurtti ja Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce ja nosta kylmään odottamaan.
Jaa kanan jauheliha neljään osaan. Muotoile niistä ohuehkot pihvit. Mausta pihvit reilusti Poppamiehen Street Food Seasoning Tandoori-mausteseoksella. Paista pihvit kuumalla pannulla ruokaöljyssä kypsäksi.
Leikkaa briossi halki, pursota alaosalle Poppamiehen Mango & Habanero Majoneesia, laita sille rucolaa, nosta kanapihvi rucolan päälle ja sille reilu ruokalusikallinen jugurttikastiketta. Nostele päälle vielä muutama siivu mummon kurkkuja ja sämpylän kansi.
Pulled Pork-slider:
Mausta porsaan kassler Poppamiehen Street Food Seasoning Pulled Pork-mausteseoksella. Tee pulled pork esimerkiksi täältä löytyvältä ohjeella. Mausta valmis nyhdetty possu reilusti Poppamiehen Sweet Liquorice BBQ Saucella.
Leikkaa punakaali ohuiksi säikeiksi. Sekoita punakaali ja Sriracha Majonen sekaisin.
Halkaise briossi, nosta alakannelle punakaali ja kaalin päälle runsaasti pulled porkia. Laita kansi päälle.
Halloumi-slider:
Ripottele Poppamiehen Street Food Seasoning Spicy Fries-mausteseosta halloumi ja kesäkurpista siivuille. Paista siivut ruokaöljyssä kuumalla pannulla noin minuutti per puoli.
Halkaise briossi, levitä Poppamies American dippikastiketta pohjalle, nosta päälle kesäkurpitsat, halloumi ja muutama siivu tomaattia. Pursota kannen pinnalle Poppamies Sriracha Majosta ja aseta kansi päälle.