Poppamiehen Smash Burger

Smash burger, taustalla Poppamies Habarenoketsuppi pullo

Useimmiten simppeli on hyvää ja kaunista, varsinkin burgereissa. Tämä burgeri on erittäin helppo ja nopea tehdä, eikä häpeä ravintoloiden burgereille.

  1. Mausta ensin jauheliha. Sekoita n. 1,5 rkl Poppamies Burgers & Ribs RUB -maustetta tasaisesti per 400g jauhelihaa. Jaa jauheliha yhtä suuriin osiin n. 120g per pihvi ja pyöritä jauhelihasta kämmenten välissä iso lihapulla.
  2. Lämmitä paistinpannu(tai grillin parila) ja lisää siihen öljyä tai voita. Aseta ”lihapallo” pannulle ja liiskaa se n. 1,5 cm paksuksi metallisella lastalla tai vaikka kattilan pohjalla. Kun paistopuoli on ruskistunut, käännä pihvi ja aseta päälle 1-2 siivua cheddarjuustoa ja peitä paistinpannu vaikka kattilan kannella jotta juusto sulaa päältä. Paisto vie pari minuuttia per puoli. Ota valmis pihvi leikkuulaudalle ja aloita latomaan burgeria.
  3. Kokoa burger. Paahda sämpylät nopeasti pannulla (ei pakollista) ja laita pohjalle ensin Habanero-ketsuppi ja maustekurkkuviipaleet.
  4. Lisää pihvi ja kanteen Poppamies Classic Yellow sinappia ja se on valmis, enjoy!

LISÄÄ RESEPTEJÄ