Poppamiehen vadelmasuklaa

Tästä pientä konvehdinpoikasta parempaankin pitopöytään!

Pilko valkosuklaa mikronkestävään kulhoon, ja mikrota suklaapaloja 30 sekuntia kerrallaan sekoittaen välillä, kunnes suklaa on sulanut. Kaada suklaa joko kertakäyttöiseen matalaan astiaan tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Valuta sulan suklaan päälle raitoja Poppamies Blackberry-chilikastiketta ja pyörittele raidat cocktailtikulla kuvioiksi suklaan pinnalle. Ripottele pintaan vielä pakastekuivattua vadelmaa. Jäähdytä tunnin verran jääkaapissa. Leikkaa pieniksi konvehtipaloiksi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]