Poppamiehen valkosipulipatonki

Tässä herkku, minkä teet helposti uunissa tai grillissä lisukkeeksi siinä kuuluissa käden käänteessä. Poppamiehen Garlic Rubissa on valkosipulin lisäksi runsaasti yrttejä, jotka tuovat lisämakua tähän herkulliseen valkosipulipatonkiin!

Esilämmitä uuni 220 asteeseen (grilli 220 asteeseen epäsuoralle lämmölle). Sekoita pehmennyt voi ja Poppamies Garlic Rub, tee patonkiin syvät viillot ja jaa voi tasaisesti viiltoihin. Kääri patonki ensin leivinpaperiin ja tämä paketti tiukasti folioon. Laita uuniin (grilliin epäsuoraan lämpöön) noin 30 minuutin ajaksi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]