Poppamies Fried Chicken – PFC
Tämän parempaa Fried Chickenia ei löydy edes Kentuckysta!
Upota broilerin luuttomat reisipalat kirnupiimään vähintään kuudeksi tunniksi, mielellään yön yli. Sekoita 4 osaa vehnäjauhoja, 1 osa korppujauhoja, 2 osaa Poppamies Louisiana Chicken RUBia ja 1 osa Poppamies Burgers & Ribs RUBia keskenään kulhossa. Pyörittele kananpalat huolellisesti jauho-mausteseoksessa niin, että seosta on varmasti riittävästi ympäri kanaa.
Laita reisipalat rasvakeittimeen, ja keitä n. 9 minuuttia 180° öljyssä. Anna kanojen vetäytyä n. 5 minuuttia ritilän päällä niin että ylimääräinen rasva valuu pois. Nauti erilaisten dippien kera!
DIPIT
BLUE CHEESE DIP
- Purkki kermaviiliä
- 1/2 pussia Poppamies Blue Cheese Dip
Sekoita puoli pussia Blue Cheese Dip -jauhetta yhteen kermaviilipurkkiin ja anna maustua viileässä.
Garlic Rub Dip
- 1,5 rkl Poppamies Garlic RUB
- Purkki kermaviiliä
Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tunnin tai jopa yön yli.
Wing Sauce DIP
- kermaviiliä
- Poppamies Wing Sauce -siipikastiketta
Kaada kerros kermaviiliä dippikippoon ja kerros siipikastiketta päälle. Älä sekoita, ainekset sekoittuvat kyllä dipatessa!