Poppamies Fried Chicken – PFC

Tämän parempaa Fried Chickenia ei löydy edes Kentuckysta!

Upota broilerin luuttomat reisipalat kirnupiimään vähintään kuudeksi tunniksi, mielellään yön yli. Sekoita 4 osaa vehnäjauhoja, 1 osa korppujauhoja, 2 osaa Poppamies Louisiana Chicken RUBia ja 1 osa Poppamies Burgers & Ribs RUBia keskenään kulhossa. Pyörittele kananpalat huolellisesti jauho-mausteseoksessa niin, että seosta on varmasti riittävästi ympäri kanaa.

Laita reisipalat rasvakeittimeen, ja keitä n. 9 minuuttia 180° öljyssä. Anna kanojen vetäytyä n. 5 minuuttia ritilän päällä niin että ylimääräinen rasva valuu pois. Nauti erilaisten dippien kera!

DIPIT

BLUE CHEESE DIP

Sekoita puoli pussia Blue Cheese Dip -jauhetta yhteen kermaviilipurkkiin ja anna maustua viileässä.

Garlic Rub Dip

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tunnin tai jopa yön yli.

Siipiweikot DIP

  • kermaviiliä
  • Siipiweikot Hot Wings -siipikastiketta

Kaada kerros kermaviiliä dippikippoon ja kerros siipikastiketta päälle. Älä sekoita, ainekset sekoittuvat kyllä dipatessa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ