Chipotleuunilohi

Isää hemmotellaan Chipotleuunilohella, savuisella mätikastikkeella ja Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunoilla. Ohjeet ovat jokseenkin simppelit, joten tämä herkkuateria onnistuu niiltäkin, jotka eivät normaalisti paljon aikaa keittiössä vietä!

Hyvää Isänpäivää kaikki isät!

Chipotleuunilohi

Ripottele suola lohen pinnalle, sivele Savuchili Chilikastike pintaan.

Paista 175 asteisessa uunissa, keskitasolla 25 minuuttia.

Savuinen mätikastike

Sekoita kaikki aineet keskenään. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.

Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat löytyvät täältä.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]