Poronpotkaa Blackberry -kastikkeella
Kaupoista löytyy tätä nykyä sous videllä kypsennettyä poron potkaa ja se sopii grillattavaksi oikein hyvin. Voit tehdä sen epäsuoralla tulella ja käyttää halutessasi myös savua. Tässä reseptissä teemme potkalle glaseerauksen Poppamies Blackberry -chilikastikkeella, sekä kaveriksi vielä punaviinikastikkeen jonka maustamme Poppamies Smoky Apple BBQ -kastikkeella. Näiden kombo sopii toisiinsa erinomaisesti.
Lämmitä grilli epäsuoralle tulelle n. 120-130 asteeseen ja aseta poronpotka lämpiämään, voit myös lisätä hieman savustuspuuta hiillokselle saadaksesi savunmakua potkaan. Kun potkaa on lämmitetty n. 15 minuuttia, glaseeraa se Poppamies Blackberry -chilikastikkeella.
Tee punaviinikastike. Keitä punaviiniä kasaan n. puoleen alkuperäisestä ja sekoita joukkoon Poppamies Smoky Apple BBQ -kastiketta n. puolet jäljellä olevan punaviinin määrästä.
Tarjoile grillikasvisten tai perunamuusin kera.