Pulled Chicken hodarit

Ajan kanssa savustettu kanan koipireisi on revittynä ja BBQ-kastikkeessa uitettuna äärimmäisen herkullista! Pulled Chicken sopii syötäväksi vaikka sellaisenaan, mutta on omiaan hodareihin, hampurilaisiin ja tortilloihin!

Irroita  sormella koipireiden nahka koipi- ja reisilihasta siten, että voit suolata ja maustaa nahan alle. Lisää omaan makuun suolaa sekä Poppamies One For All RUB (suolaton) -maustetta, sekä leikkaa sitruunasta kiekkoja nahan alle. Tämä maustaa sekä irroittaa nahan lihasta,  jolloin nahka rapeutuu kypsentäessä paremmin. Valele nahka päällipuolelta voisulalla ja mausta suolalla sekä One for All RUB (suolaton) -mausteella.

Kypsennä savustimessa 125 asteessa 3-4 tuntia kunnes nahka on rapea ja luu irtoaa helposti vetämällä. HUOM! koko aikaa ei kannata savustaa, koska savu tarttuu kanaan helposti. N. 1 tunti savua alkuun on hyvä lähtökohta ekalle kerralle.

Anna kanan jäähtyä hetki ja revi se kahdella haarukalla lihasyiden vastakkaiseen suuntaan vetämällä. Nouki luut ja rustot pois. Mausta lisäämällä Poppamies Roasted Garlic BBQ-kastiketta n. 2 rkl per koipireisipala.

Tarjoile Hodareissa coleslawn kanssa ja lisää raidat Poppamies Tuore valkosipuli Majosta ja American Classic Yellow sinappia. Kokeile revittyä kanaa myös burgereissa, salaatilla tai tortilloissa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ