Rapea siipipannu

Poppamiehen siipikastikkeet kruunaavat tämän siipipannun. Tee pellinen siipiä ja nauti kastikkeiden kera tai dippaa siipiä majoneeseihin. Rapeat siivet maustetaan Poppamiehen Medium -siipikastikkeella ja paahdetaan vielä lopuksi uunin yläritsillä! Jos olet tulisemman ystävä, kokeile rohkeasti samaa reseptiä Poppamies Wing Sauce Hot -siipikastikkeella!

Laita uuni kuumenemaan 120 asteeseen. Levitä broilerin siivet tasaisesti tasolle ja kuivaa ne erityisen hyvin joka puolelta. Sekoita kulhossa leivinjauhe ja Poppamiehen SPG RUB -mausteseos sekaisin. Levitä seos siiville tasaisesti ja nostele siivet joko leivinpaperin päälle pellille tai öljytylle ritillälle.

Nosta siivet 120 asteiseen uuniin alatasolle ja paista 30 minuuttia. Nosta lämpötila 200 asteeseen ja siirrä siivet uunin yläosaan. Paista 20 minuuttia ja käännä siivet. Jatka paistamista vielä toiset 20 minuuttia. Sekoita tällä välin Poppamies Wing Sauce Medium -siipikastike ja siirappi sekaisin.

Nosta siivet kulhoon ja valuta niiden päälle siirappinen kastike. Sekoita siipiä niin, että ne ovat yltä päältä kastikkeessa. Nosta takaisin uuniin ja paista ylätasolla vielä 5 minuuttia niin, että siipiin tulee vielä extrarapea pinta ja kastike hieman karamellisoituu.

Nosta siivet pannuun ja laita tarjolle. Tarjoile Poppamiehen siipikastikkeiden kanssa ja tee kyytipojaksi esimerkiksi dippiä Poppamiehen sinihomejuustodippijauheesta ja kermaviilistä.

LISÄÄ RESEPTEJÄ