Smoked Bacon Burger

Pekonista ja naudan jauhelihasta tehty pihvi luo pohjan Smoked Bacon Burgerille!

Aseta pekonit sellaisenaan nippuna paketista grilliin ja savusta 125 asteessa n. kaksi tuntia. Pilko savustetut pekonit pieneksi silpuksi ja sekoita jauhelihan ja 1.5 rkl One for All RUB -ilman lisättyä suolaa -mausteseoksen kanssa. Muotoile 2-3 pihviksi.

Grillaa pihvejä suoralla tulella n. 2-3 minuuttia per puoli 150 asteessa. Kääntämisen jälkeen aseta Cheddar-juusto viipaleita pihvien päälle sulamaan.

Pursottele hampurilaissämpylän pohjaan Mango-Habanero-majoneesia ja kanteen Classic BBQ -grillikastiketta. Lado pohjalle tomaatit, punasipuliviipaleet ja salaatti. Lyö pihvi burgeriin ja kansi päälle.

LISÄÄ RESEPTEJÄ