Poppamies Smokehouse Hot Dog
Poppamiehen Smokehouse-hodari on täytetty kaikella hyvällä!
Savustetun makkaran voit valmistaa sen mausteisesta raakamakkarasta alla olevalla ohjeella. Hot dog -sämpyläksi suosittelemme valitsemaan tavallista suuremman vaihtoehdon.
Aseta savustimesi mahdollisimman matalaan lämpöön, alle sata astetta jos mahdollista. Korkeampi lämpötila ei pilaa makkaraa, mutta matalammassa lämmössä savun maku ehtii tarttua paremmin. Savusta raakamakkara kypsäksi. Viimeisen viiden minuutin ajaksi valele makkara Poppamies Smoky Aioli majoneesilla– se tuo makkaraan mukavan mausteisen silauksen.
Kuumenna Hot Dog sämpylä kevyesti grillissä, mikrossa tai höyryttämällä. Avaa sämpylää ja aseta pohjalle coleslaw. Lisää toiselle puolelle Poppamies Habaneroketsuppi ja toiselle puolelle Poppamies Jalapeno & Cheddar Style Taco Topping. Aseta savustettu makkara keskelle. Lisää päälle vielä pikkelöity punasipuli ja omaan makuun korianterin lehtiä. Mausta tulisempaan dogiin vielä Poppamies Barbados -chilikastikkeella.