Savustettu BBQ-pekoni-papupata

Savustettu papupata on mainio lisuke muiden Smokehouse-reseptien kylkeen!

Hienonna sipulit ja kuullota ne pannulla. Siivuta myös savustettu porsaankylki ohueksi ja paista kevyesti pannulla. Leikkaa kylki noin sentin paksuisiksi paloiksi.

Huuhtele kidneypavut hyvin. Sekoita kaikki pavut, sipulit, sekä Poppamies Burgers & Ribs RUB-mauste ja Poppamies Classic BBQ tai Spicy BBQ -grillikastike vuoassa. Lisää olut vuokaan ja sekoita.

Lämmitä savustin 130-150 asteeseen ja laita vuoka savustumaan. Sekoittele silloin tällöin, näin savukin tarttuu paremmin. Valmistus kestää noin 1-2 tuntia. Pata on valmista kun neste on sakeutunut ja haihtunut riittävästi. Voit myös lisätä nestettä jos sitä haihtuu liian nopeasti. Noin tunnin kohdallakypsennystä kannattaa maistaa ja lisätä mausteita tai suolaa tarvittaessa.

Huomaa kuitenkin, että haudutettavissa ruoissa joissa nestettä haihtuu, maku tiivistyy – älä siis mausta lisää ennenkuin nesteen koostumus on sopiva. Lisämaustamisen jälkeen anna makujen tasaantua noin 15 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Korean BBQ Wings

Korean BBQ Wings Maustamattomia kanansiipiä Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta öljyä Poppamies Amazing Korean BBQ Sauce -grillikastiketta Poppamies Sriracha Dip Burger Sauce -kastiketta Hot Wings, eli kanansiivet ovat täydellistä grilliruokaa! [...]

Poppamies Smokehouse Hot Dog

Poppamies Smokehouse Hot Dog Savustettu, mausteinen makkara Poppamies The Sauce White Barbeque -kastike hot dog sämpylä coleslaw Poppamies Habanero-ketsuppi korianteria pikkelöityä punasipulia Poppamiehen Smokehouse-hodari on täytetty kaikella hyvällä! Savustetun [...]

Mac & Cheese Burger

Mac & Cheese Burger Mac & Cheese Porsaan Burnt ends pikkelöityä tomaattia (tai kurkkua) Poppamies Smoky Aioli -majoneesia Poppamies Spicy BBQ Sauce -grillikastiketta Burger -sämpylä Ajatus Mac & Cheese [...]