Mac & Cheese Burger

Kaksi burgeria, taustalla Poppamies Smoky aioli majoneesi pullo

Ajatus Mac & Cheese burgerista saattaa tuntua ihmeelliseltä, mutta maistettuasi saatat yllättyä, kuinka herkullinen yhdistelmä se on!

Itse burgerin teko on todella simppeli mutta raaka-aineiden teossa menee hetki, ohjeet raaka-aineiden valmistukseen on linkitetty tähän reseptiikkaan, tässä käymme läpi vain kokoamisohjeet. Tämä hampurilainen on helppo tehdä silloin kun tekee näitä samoja raaka-aineita Smokehouse -konseptin hengessä, kun lihoja valmistuu muutenkin ja mac & cheese tehdään lisukkeeksi.

Paahda hampurilaissämpylät kevyesti. Purista pohjalle omaan makuun Poppamies Smoky Aioli -majoneesia. Asettele päälle pikkelöity tomaatti ja kurkku, porsaan burnt ends ja mac & cheese. Pursota vielä kanteen kevyesti Poppamies Spicy BBQ -grillikastiketta.

LISÄÄ RESEPTEJÄ