Sriracha-possunkylkeä myskikurpitsamuussilla

Sriracha-possunkylki

Esilämmitä grilli 125 asteeseen.

Kuivaa possun nahka kunnolla talouspaperilla. Vedä terävällä veitsellä possun nahkaan ristikkäin viillot noin 1,5 cm välein, varoen kuitenkin leikkaamasta lihaan saakka. Hiero Poppamies Sriracha Rubia runsaasti possun kaikille pinnoille, myös viiltoihin sisälle. Aseta kylki grilliin ja grillaa viitisen tuntia.

Tee glaseeraus. Laita aineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä kunnes hunaja on karamellisoitunut ja glaseeraus on hieman sakeutunut.

Leikkaa kypsä kylki noin 3cm x 3cm kuutioiksi, sivele kuutiot Sriracha-glaseerauksella. Aseta kuutiot takaisin grilliin, grillaa 15 minuuttia, kääntele kuutiot ja grillaa vielä 15 minuuttia.

Paahdettu myskikurpitsa muusi

Esilämmitä grilli 180 asteeseen.

Leikkaa myskikurpitsa kahtia pituussuunnassaan. Poista siemenet. Sivele pinnat öljyllä, hiero sitten leikatuille pinnoille reilusti Poppamies Texas Beef Rub-mausteseosta.

Aseta kurpitsat leikkauspinta ylöspäin grilliin. Grillaa noin 40 minuuttia, kunnes kurpitsa on pehmennyt. Poista kurpitsat grillistä ja kaavi kypsynyt kurpitsa lusikan avulla kuoristaan.

Laita kurpitsa, kerma ja Poppamies Blackberry Hot Sauce-chilikastike tehosekoittimeen ja aja sileäksi muusiksi tai laita kulhoon ja muussaa esimerkiksi sauvasekoittimella.

Tarjoa Sriracha-glaseerattu possunkylki myskikurpitsamuusin ja Poppamies Hiidenhillo Originalin kanssa. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ