Suomalainen kastike valittiin Yhdysvalloissa maailman parhaaksi BBQ-tuotteeksi

Chili- ja BBQ-brändi Poppamiehen Cherry & Cola BBQ -kastike voitti International Flavor Awardsissa oman barbeque-kategorian sekä koko kilpailun parhaan tuotteen palkinnon

Suomalaisen chili- ja BBQ-brändi Poppamiehen kastike on palkittu maailman parhaana BBQ-tuotteena Yhdysvalloissa järjestettävässä Flavor Awardsissa. Poppamiehen Cherry & Cola BBQ -kastike voitti kilpailussa sekä oman barbeque-kategoriansa että myös koko awardsin parhaan tuotteen palkinnon ja yleisön suosikki -kategorian.

Kansainvälinen Flavor Awards järjestetään vuosittain USA:ssa Wisconsinissa ja suositussa ruoka-alan tapahtumassa kilpailee useiden eri valmistajien mausteisia ja vahvoja tuotteita ympäri maailmaa. Tänä vuonna kilpailussa oli yhteensä 33 kategoriaa, joissa kisasi satoja kastikkeita, hilloja, marinadeja, lisukkeita ja juomia.

Palkittu Cherry & Cola BBQ -kastike lanseerattiin huhtikuussa ja se on ollut yksi tämän kesän hittituotteita myös Suomessa. Maailman parhaaksi valitun kastikkeen maku tulee aidoista kirsikoista. Tuote sopii erityisesti grillaukseen, mutta sitä voi käyttää BBQ-ruoan lisäksi myös dippinä ja maustekastikkeena ihan tavallisessa kokkailussa.

Vuonna 2008 perustettu tamperelainen Oy Poppamies on kymmenvuotisen taipaleensa aikana nostanut liikevaihtoaan noin kahdellakymmenellä prosentilla vuosittain, ensi vuodeksi yritys povaa myynnin tuplaantumista. Poppamiehen kastikkeita ja maustetuotteita myydään lähes kaikkien markettien hyllyillä ympäri Suomen.