Vadelma-chilisuklaakakut grillistä

Chilifest 2016 näytöskeittiössä kiitosta niittänyt kakkuresepti, eikä ole muutes vaikea tehdä 🙂

Esilämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja erikseen muut aineet. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jaa neljään annosvuokaan, tai pahvimukiin, kuten tässä. Grillaa noin 15 minuuttia, kunnes kakku on kypsynyt pintaan saakka.

Vadelma-pekonimuru

Sivele pekonit Blackberry –chilikastikeella, grillaa kakkujen vierellä rapeaksi.

Tarjoa lämmin kakku vaniljajäätelön, tai jo hieman jäähtynyt kakku kermavaahdon kanssa. Koristele pekonimuruilla.

Reseptin meille teki Chilifest 2016 näytöskeittiötä varten monien Poppamies grillauksien takaa tuttu Viivi Laube-Pohto!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen grillatut valkosipuli-fetasienet

Poppamiehen grillatut valkosipuli-fetasienet 200 g isoja tai keskikokoisia herkkusieniä 2 rkl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic Rub-mausteseosta 100 g fetaa Nämä Garlic Rubilla ja fetalla täytetyt grillisienet on helppo valmistaa [...]

Kasvismättöä grillistä

Kasvismättöä grillistä kokonainen myskikurpitsa kokonainen kevät- tai kesäkaali luumutomaatteja Jalotofua Poppamies Blackberry -chilikastiketta Poppamies Mango & Curry -Majosta Poppamies Sriracha RUB -maustesekoitusta Poppamies Garlic RUB -maustesekoitusta öljyä Suolaa Kasviksia [...]