Karhunvatukka-chilisuklaakakut grillistä

Chilifest 2016 näytöskeittiössä kiitosta niittänyt kakkuresepti, eikä ole muutes vaikea tehdä 🙂

Esilämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja erikseen muut aineet. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jaa neljään annosvuokaan, tai pahvimukiin, kuten tässä. Grillaa noin 15 minuuttia, kunnes kakku on kypsynyt pintaan saakka.

Vadelma-pekonimuru

Sivele pekonit Blackberry –chilikastikeella, grillaa kakkujen vierellä rapeaksi.

Tarjoa lämmin kakku vaniljajäätelön, tai jo hieman jäähtynyt kakku kermavaahdon kanssa. Koristele pekonimuruilla.

Reseptin meille teki Chilifest 2016 näytöskeittiötä varten monien Poppamies grillauksien takaa tuttu Viivi Laube-Pohto!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Piripirilohi

Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]

Misomunakoiso

Misomunakoiso KAHDELLE: 1 munakoiso 2 tl suolaa Ruokaöljyä 1 tl vaaleaa misotahnaa ½ dl Poppamies The Sauce – Sweet Chilliä 1 lime Silmusalaatti Tulista Silmusalaatati Alfalfa Esilämmitä grilli 200 [...]

Kreikkalaiset paahdetut perunat

Kreikkalaiset paahdetut perunat NELJÄLLE: 1 kg varhaisperunaa 1 sitruunan mehu ½ dl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta ½ l kanalientä Silmusalaatti Rouskuvaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Alfalfaa [...]

Halloumia ja omenaista palsternakkaa

Halloumia ja omenaista palsternakkaa KAHDELLE: 1 paketti halloumia 2 palsternakkaa (ison porkkanan kokoisia) Ruokaöljyä Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Alfalfaa Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Pese palsternakka [...]