Vadelma-chilisuklaakakut grillistä

Chilifest 2016 näytöskeittiössä kiitosta niittänyt kakkuresepti, eikä ole muutes vaikea tehdä 🙂

Esilämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle tulelle.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja erikseen muut aineet. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jaa neljään annosvuokaan, tai pahvimukiin, kuten tässä. Grillaa noin 15 minuuttia, kunnes kakku on kypsynyt pintaan saakka.

Vadelma-pekonimuru

Sivele pekonit Blackberry –chilikastikeella, grillaa kakkujen vierellä rapeaksi.

Tarjoa lämmin kakku vaniljajäätelön, tai jo hieman jäähtynyt kakku kermavaahdon kanssa. Koristele pekonimuruilla.

Reseptin meille teki Chilifest 2016 näytöskeittiötä varten monien Poppamies grillauksien takaa tuttu Viivi Laube-Pohto!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Tandoori-hodarit

Tandoori-hodarit 4:lle 4 hodarisämpylää 500 g broileri paistileikettä 1 dl Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastiketta 2 tomaattia 1 punasipuli Poppamies Tuore Valkosipuli Majosta Poppamies Sriracha Majosta Paahdettuja cashew-pähkinöitä Lehtipersiljaa [...]

Poppamiehen Raparpekoni

Poppamiehen Raparpekoni Raparperin varsia Pekonia (2 kpl per varsi) Poppamies Bourbon Syrup Spice Sauce-maustekastiketta Pekoni, tuo ruokamaailman yleistarvike! Tässä annetaan raparperille hieman uutta maustetta. Esilämmitä grilli 180 asteeseen epäsuoralle [...]

Salsa Verdellä Täytetty Kala

Salsa Verdellä Täytetty Kala kokonainen syömäkokoinen kala (nieriä, taimen, kuha, ahven, makrilli) suolaa SALSA VERDE (riittää kahdelle n. 1kg  kalalle) 1/2 nippua tuoretta korianteria 1/2 nippua tuoretta basilikaa 1/2 nippua tuoretta lehtipersiljaa [...]

Cajun-maustetut Pariisinperunat

Cajun-maustetut Pariisinperunat 1 pkt (500g) Mummon Pariisinperunoita 1.5 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB öljyä tai voita Poppamies Habanero-ketsuppia Poppamies Blue Cheese dippikastiketta sipulia (kevätsipuli toimii hyvin) Kuusamon juuston juustoraastetta [...]