Valkosipulinen kalkkunan filee grillissä

Mukavan savunmakuinen ja maukkaan valkosipulinen kalkkunan filee valmistuu ilman kiirettä grillissä!

Kalkkunan filee on grillattuna erittäin mehevää ja maukasta. Lämmitä alkuun grilli epäsuoralle tulelle noin 150 asteeseen. Voit etukäteen katsoa Markon Grillikoulun vinkit grillin lämmittämiseen.

Kuivaa kalkkunan fileen pinnasta ylimääräiset nesteet talouspaperilla pois, sivele pinta oliiviöljyllä ja hiero reilusti Poppamies Garlic Rubia kalkkunan pintaan. Työnnä lämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan.

Kun grillin lämpötila on asettunut, aseta joko savustuspaloja suoraan hiilien päälle, tai savustuslastuja savustusrasiassa. Kun savua alkaa muodostumaan, laita kalkkunan filee grilliin epäsuoralle tulelle. Grillaa kalkkunaa kunnes sen sisälämpötila lähestyy 66 astetta. Sivele Poppamies Roasted Garlic BBQ Saucea kalkkunan pintaan, ja grillaa kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Kääri kalkkuna tiiviisti folioon ja anna sen tekeytyä noin 15 minuuttia.

Tarjoile kalkkuna esimerkiksi parsan kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ