OLET GRILLAAVA KATUKOKKI!

Sinulta sujuu kesän kuumimmat street foodit – hampurilaispihvit tirisevät grillissä liekkien nuollessa niiden pintaa, juusto sulaa pihvin päälle ja komeuden kruunaavat majoneesit ja grillikastikkeet. Grillipöytään nousevat hodarit, pizzat ja tacot ja maustat ne kuin ammattilainen – olet grillaava katukokki!

JAA TULOKSESI!

POPPAMIEHEN RESEPTIT GRILLAAVALLE KATUKOKILLE

Poppamiehellä on huikea määrä erilaisia grillireseptejä – tähän halusimme valita nimenomaan sinulle sopivia reseptejä! Kokeile versiomme kesän hampurilaisista, tacoista ja hodareista. Jos haluat kokeilla jotain uutta, valitsimme sinulle vielä ”next level”, eli seuraavan tason reseptin. Kokeile rohkeasti ja vietä herkullinen grillikesä!

Smash Burger

Herkullinen smash burger on katukokin bravuuri.

Smash Burger on tämän kesän yksi kovimmista grillihiteistä! Sen suosio perustuu ruskistumisen tuomaan makuun ja nopeaan valmistukseen. Me teemme Poppamies Chili & Cheese Smash Burgerin, joka on helppo tehdä ja maistuu varmasti hyvältä!

Flank Steak tacot

Texmexia ja grillausta, upea yhdistelmä!

Flank steak, rouskuva coleslaw ja Poppamiehen herkulliset mausteet ja kastikkeet takaavat huikean lopputuloksen!

Smokehouse Hotdog

Raakamakkarat sopivat mainiosti grillissä valmistettavaksi, ja katukokki loihtii niistä tietysti hodareita!

Matalalla lämmöllä savustettua mausteista raakamakkaraa, herkullista coleslawia ja pikkelöityä punasipulia, unohtamatta Poppamiehen kastikkeita.

NEXT LEVEL: Kanagyros tsatsikilla

Haluatko nostaa grillauksesi seuraavalle tasolle? Kokeile tästä hieman vaativampi resepti.

Gyros on Kreikkalainen klassikko, ajan kanssa vartaassa grillattu herkku joka useimmiten nautitaan pita-leivän välissä. Poppamiehen kesäkeittiössä valmistettiin kanagyros hitaasti grillissä kypsyttäen. Kylkeen tehdään helppo tsatsiki-kastike ja nautitaan!

POPPAMIEHEN TUOTTEET GRILLAAVALLE KATUKOKILLE

Poppamies on tehnyt hurjan määrän erilaisia grillausta tukevia tuotteita. Halusimme tähän yrittää valita muutaman tuotteen, joka sopisi meiltä juuri sinun grillikesääsi!

Jalapeno & Cheddar Style Taco Topping

Jalapenon ja juuston makuinen kastike texmex-ruokien viimeistelemiseen!

Poppamiehen Jalapeno & Cheddar flavoured tacopäällyste on erittäin maukas, vegaaninen, jalapenolla maustettu juustokastikkeen tyylinen kastike texmexin viimeistelyyn.

Grill Mix Rub -mausteseos

Mahtava mausteseos grillattuun ruokaan!

Poppamies Grill Mix Rub on tasapainoisen herkullinen mausteseos, joka sopii yleisesti ruoanlaittoon, sekä hierottavaksi raaka-aineeseen ennen kypsennystä. Grill Mixin Rub koostuu enimmäkseen suolasta, pippureista, chilistä ja valkosipulista.

Sriracha majoneesi

Sopivan tulinen vegaaninen majoneesi dippailuun ja nautiskeluun!

Legendaarisen Sriracha-kastikkeen tapaan maustettu majoneesi sopii erityisen hyvin street foodiin, kuten hampurilaisille tai ranskalaisille.

Mustard BBQ grillikastike

Poppamies Mustard BBQ Sauce yhdistää suomalaisten kestosuosikkikastikkeet – sinapin ja grillikastikkeen!

Grillikastike soveltuu erityisen hyvin suomalaisten eniten grillaamien ruokien, kuten pulled porkin, ribsien, hampurilaisten ja hodareiden maustamiseen.  Kastike toimii myös erinomaisesti dippikastikkeena, joten se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön keittiön herkkuja maustamaan!