Hedelmäinen kanasalaatti

OHJE:

Lämmitä grilli 200 asteeseen suoralle lämmölle.

Ripottele rintafileille suolaa ja aseta grillille. Glaseeraa broilerifileet Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeella. Anna paistua noin neljä minuuttia, käännä. Glaseeraa jälleen pinnat Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeella. Paista toiset neljä minuuttia. Kokeile kypsyys. Jos neste broilerin sisältä pistettäessä on kirkasta tai mittarilla mitattuna sisälämpötila on saavuttanut 74 astetta, on se kypsää. Jos ei, jatka grillaamista pari minuuttia per puoli ja kokeile uudelleen. Anna vetäytyä hetki, ja leikkaa sitten fileet siivuiksi.

Kierittele ananaslohkot Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeessa. Aseta kuumalle grillille suoralle lämmölle ja grillaa käännellen muutama minuutti.

Sekoita pinaatti, Tulinen ja Rouskuva Silmusalaatit, ja aseta tarjoiluvadille. Asettele broilerisiivut ja ananaslohkot salaatille. Pienen tulisuuden saavuttamiseksi vedä päälle raidat Poppamies Mango & Habanero majoneesilla. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ