Karitsakebab Sriracha-lohkoperunoilla

Näissä vartaissa maistuu Zorbaksen tanssi ja kuumat kesäyöt! Kylkeen Sriracha-lohkikset ja päälle vielä Savuista Aiolimajoneesia, eikä kuvasta puutu kuin kylmä juoma!

Karitsakebab

Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 2 tunniksi. Voit tehdä massan jo edellisenä päivänä valmiiksi jääkaappiin.

Pyöritä massasta 8 samankokoista pötkylää. Pujota pötkylät (mieluiten litteisiin kebab-) vartaisiin ja puristele pötkylät litteiksi vartaisiin.

Lämmitä grilli noin 250 asteeseen suoralle lämmölle. Grillaa vartaita muutama minuutti per puoli, kunnes ne ovat kypsät.

Sriracha-lohkoperunat

Esikeitä perunat juuri ja juuri kypsiksi, varo ylikeittämästä niitä, jotta ne eivät hajoa. Leikkaa lohkoiksi ja laita kulhoon. Lisää öljy ja Sriracha Rub, pyörittele öljy ja mauste tasaisesti lohkojen pinnoille.

Lisää lohkot grillille, grillaa kaikilta pinnoiltaan kauniit grilliraidat perunoille.

Tarjoa vartaat ja perunat Poppamies Savuinen Aioilimajoneesin kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Tandooripossua grillistä

Tandooripossua grillistä Tandooripossu 1 porsaan sisäfilee 2 rkl Poppamies Sriracha Rubia 1 sitruunan mehu 1 dl ruokaöljyä 1-2 dl Poppamies Spicy Tandoori Sauce-grillikastiketta Grillatut kasvikset Keitettyä perunaa Kesäkurpitsaa 2 rkl Poppamies Garlic [...]

Tandoori-hodarit

Tandoori-hodarit 4:lle 4 hodarisämpylää 500 g broileri paistileikettä 1 dl Poppamies Spicy Tandoori BBQ Sauce-grillikastiketta 2 tomaattia 1 punasipuli Poppamies Tuore Valkosipuli Majosta Poppamies Sriracha Majosta Paahdettuja cashew-pähkinöitä Lehtipersiljaa [...]

Poppamiehen Raparpekoni

Poppamiehen Raparpekoni Raparperin varsia Pekonia (2 kpl per varsi) Poppamies Bourbon Syrup Spice Sauce-maustekastiketta Pekoni, tuo ruokamaailman yleistarvike! Tässä annetaan raparperille hieman uutta maustetta. Esilämmitä grilli 180 asteeseen epäsuoralle [...]

Salsa Verdellä Täytetty Kala

Salsa Verdellä Täytetty Kala kokonainen syömäkokoinen kala (nieriä, taimen, kuha, ahven, makrilli) suolaa SALSA VERDE (riittää kahdelle n. 1kg  kalalle) 1/2 nippua tuoretta korianteria 1/2 nippua tuoretta basilikaa 1/2 nippua tuoretta lehtipersiljaa [...]