Poppamiehen pippurikastikkeet

Koska olet viimeksi syönyt hyvän pihvin pippurikastikkeella? Entä vähän paremmalla pippurikastikkeella? Poppamies tuo roimasti asennetta tälle perusvarmalle klassikolle, jonka voit tuunata vielä hieman paremmaksi näillä Poppamies-mauilla!
Ohjeiden Poppamies-kastikkeiden määrät ovat suuntaa antavia, koska nämä kastikkeet kannattaa maustaa täysin oman maun mukaan, jotta saat kastikkeestasi juuri omaan makuusi sopivan! Kannattaa kokeilla erilaisilla määrillä!
AINEET & VALMISTUS
4:lle
Poppamiehen peruspippurikastike:
Rouhi pippurit karkeasti. Kuumenna pannu ja laita pippurirouhe paahtumaan pannulle sekoitellen muutamaksi minuutiksi. Älä polta pippureita. Lisää kuuma lihaliemi ja sinappi, sekoita. Laske lämpöä ja kiehuta viitisen minuuttia. Lisää kerma ja keittele miedolla lämmöllä kasaan noin 20 minuuttia, kunnes kastike on saostunut.
Tarjoa Poppamiehen peruspippurikastiketta esim. naudan sisäfilee- tai ulkofilee-pihvin kanssa.
Omenainen pippurikastike: 
Kun peruskastike on valmis, lisää 1-2 ruokalusikallista Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta. Anna lämmetä, mutta älä enää keitä kastiketta.
Tarjoa esim. ankan, kanan tai possun kanssa.
Bourbon-pippurikastike:
Kun peruskastike on valmis, lisää 1-2 teelusikallista Poppamies Bourbon Syrap Spice Sauce-maustekastiketta. Anna lämmetä, mutta älä enää keitä kastiketta.
Tarjoa esim. riistan, kuten peuran, hirven tai riistalintujen kanssa.
Barbados-pippurikastike:
Kun peruskastike on valmis, lisää 1-2 teelusikallista Poppamies Barbados-chilikastiketta. Anna lämmetä, mutta älä enää keitä kastiketta.
Tarjoa Barbados-pippurikastiketta esim. grillatun kanan tai porsaan lihan kanssa.
Savuinen pippurikastike:
Kun peruskastike on valmis, lisää 1-2 tippaa Poppamies Liquid Smoke Hickory-savuaromia. Annostelussa kannattaa lähteä liikkeelle varovasti, koska jo pieni määrä tuo upean savun maun tälle kermaiselle kastikkeelle. Anna lämmetä, mutta älä enää keitä kastiketta.
Tarjoa esimerkiksi rasvaisten ja grillattujen lihojen kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ