Savuiset siika-alkupalat

Tarjoa alkupalana tai vaikka pikkusyötävänä illanistujaisissa Poppamiehen savuisia siikapaloja. Savunmakuinen smetanavaahto maustetaan Poppamiehen Liquid Smoke Hickory -savuaromilla ja kurkut marinoidaan Poppamiehen Aged jalapeno Hot Saucella. Suolainen graavisiika, makea saaristolaisleipä sekä savusmetanavaahto jalapenokurkkujen kanssa on sellainen makuyhdistelmä, joka hurmaa niin anopin, naapurin kuin kaukaisemmankin sukulaisen. Kokeile tapastarjottimella, alkupalana tai kuohuviinin kanssa juhlissa.

Tee ensimmäisenä Poppamies Aged jalapeno Hot Saucella pikkelöidyt kurkut. Kuutioi kurkku pieniksi kuutioksi ja laita kulhoon. Rouhaise sekaan suolaa ja lisää hyppysellinen sokeria. Lisää Poppamies Aged jalapeno Hot Sauce ja sekoita sekaisin. Jätä “marinoitumaan”. Kuutioi graavisiika kuutioiksi ja jätä odottamaan. Tee savusmetanavaahto vatkaamalla smetana vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää suola ja pari tippaa Poppamies Liquid Smoke Hickory -savuaromia. Leikkaa saaristolaisleivästä suupaloja ja aseta tarjottimelle. Laita leipäpalojen päälle ensiksi savusmetanavaahtoa. Lisää kuutioitu graavisiika sekä jalapenokurkut. Rouhi pintaan vielä mustapippuria ja koristele halutessasi ruohosipulisilpulla tai korianterilla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ