Smokehouse Turkey Sandwich

Grillattuja leipiä. Taustalla Poppamies Roasted Garlic majoneesi pullo

Tässä reseptissä tehdään herkullinen kalkkunaleipä avokadon ja Caesar-kastikkeen kera. Leivässä käytämme savustettua kalkkunan rintaa Smokehouse-tyyliin.

Ohjeen savustetuun kalkkunanrintaan löydät täältä, tai voit ostaa kaupasta suoraan autenttista Mattila Bros. ”Smokey Turkey” -savustettua kalkkunaa. Kalkkunan tilalle sopii myös ”pulled chicken” eli revitty kana oikein mainiosti, sen ohjeen löydät täältä.

Caesar -kastike on monille tuttu ja valmistaminenkin helppoa. Aitoon reseptiin kuuluu anjovista ja sitä voi vielä halutessaan lisätä mutta reseptissä käytetty Poppamies Awesome Sauce tuo niin paljon makua, että sitä ei tarvitse enää lisätä. Kastike on parhaimmillaan salaatin ja kanan tai kalkkunan kanssa.

Valmista ensin caesarkastike. Kaada kreikkalainen jugurtti sopivaan kulhoon ja pursota Poppamies Roasted Garlic majoneesi päälle. Pese sitruuna hyvin ja raasta joukkoon kuoren keltainen osa, sekä purista joukkoon sitruunasta mehut. Raasta parmesanjuusto ja lisää Poppamies SPG RUB ja kaikki loput ainekset. Sekoita hyvin ja nosta jääkaappiin maustumaan.

Paahda leivät ja valele niihin reilu kerros caesarkastiketta. Huuhdo jäävuorisalaatti vedellä ja revi se reiluiksi paloiksi. Aseta leivälle salaatti, siivutettu kalkkuna ja viipaloitu avokado. Käännä vielä kansi päälle ja paina leipää kevyesti kasaan. Laita rokki soimaan ja nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ