Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri valmistuu kätevästi pakaste- tai säilykerapujen lihasta jos ja kun tuoreita rapuja ei ole saatavilla. Poppamies SPG Rub maustaa pihvit herkullisiksi. Makua ja mehevyyttä tuo myös Poppamies Roasted garlic -majoneesi. Pikkelöity ja karamellisoitu punasipuli makeutta ja happamuutta. Poppamies The Sauce White Barbeque -kastike nostaa perinteisen coleslawn käden käänteessä nextille levelille!

Sulata ravut (mieluiten jääkaapissa yön yli tai siivilässä juoksevan kylmän veden alla) ja purista ne siivilässä aivan kuiviksi. Hienonna veitsellä tai yleiskoneessa hyvin pieneksi. Sekoita joukkoon raastettu leipä ja keltuaiset sekä mausteet.

Jätä taikina vetäytymään jääkaappiin ja valmista sillä välin coleslaw: Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori porkkana, ja suikaloi se kuorimaveitsellä kaalin joukkoon. Sekoita joukkoon ripaus suolaa. Jos käytät uutta kesäkaalia, se ei juurikaan kaipaa puristelua. Syys- tai talvikaalia kannattaa puristella suolan kanssa mehevämmäksi. Sekoita joukkoon reilusti Poppamies Smoky Aioli majoneesia, ja laita jääkaappiin tekeytymään. Tarkista maku ja rakenne ennen tarjoilua.

Paista pihvitaikinasta pannulla pieni koekakku ja varmista rakenne. Lisää taikinaan hieman jauhoja jos se tuntuu liian löysältä. Maistele myös suola makuusi sopivaksi.

Muotoile taikinasta neljä tasakokoista pihviä. Paista pihvejä pannulla runsaan minuutin verran molemmin puolin. Nosta kypsät pihvit pannulta hetkeksi talouspaperin päälle.

Kokoa burgerit, ja tarjoile ne White BBQ -coleslawn sekä makusi mukaan Poppamies Habanero tai Cheesy jalapeno -sipsien kera.

LISÄÄ RESEPTEJÄ