Chili & Cheese Portobello Burger

Kauden paras kasvisburgeri on tässä! Portobellon, kesäkurpitsan ja Poppamiehen mausteiden liitto toimii niin hyvin, että tästä tulee suosikki ruokavaliosta riippumatta.

Poista portobellosta kanta ja leikkaa kesäkurpitsasta n. sentin paksuisia siivuja pitkittäissuunnassa. Sipaise sieniin ja kesäkurpitsasiivuihin kevyesti öljyä ja ripottele Poppamies Burgers & Ribs Rub -maustetta kevyt kerros.

Grillaa kesäkurpitsa ja portobello grillissä napakoiksi mutta niin, että pinta on sopivasti ruskistunut. Lisää viimeisen minuutin ajaksi juustoviipaleet portobellon päälle, jotta juusto ehtii sulaa.

Paahda sämpylät kevyesti ja purista pohjalle Poppamies Habanero-ketsuppia. Lisää pikkelöity kurkku ja grillattu kesäkurpitsa. Lisää portobello juustoineen ja purista kanteen Poppamies Sriracha– tai Garlic Majonen -vegaaninen majoneesi. Nosta kansi päälle ja nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ