Parhaat wingsit kotona!

Kulhollinen wingsejä ja kolme eri pulloa Poppamies Wing Sauceja, Wing Sauce Chipotle, Wing Sauce Hot ja Wing Sauce Medium. Vasemassa ylänurkassa Poppamies Wings logo.

Poppamiehen siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa – kastike levitetään kypsille kanansiiville ja herkutellaan!

Kuinka Poppamiehen siipikastikkeita käytetään?

1. Kypsennä siivet

Voit käyttää joko esikypsennettyjä tai raakoja siipiä. Katso yksityiskohtaiset ohjeet alta.

2. Mausta siivet kastikkeilla

Sekoita valitsemaasi Poppamiehen siipikastiketta valmiille siiville. Voit myös laittaa siivet kannelliseen rasiaan kastikkeen kanssa ja ravistella, jolloin kastike sekoittuu hyvin siipiin. Siipikastiketta voi käyttää myös dippikastikkeena siiville! Poppamiehen siipikastikkeet tarttuvat mainiosti siipiin, pysyvät pinnassa pitkään ja kestävät myös kuumennusta.

3. Syö siivet!

Ihanan rasvaiset ja rapeat kanansiivet ovat mahtava herkku nautittuna sellaisenaan sormiruokana. Siivet on kiva tarjoilla myös erilaisten dippikastikkeiden kanssa, kokeile esimerkiksi Poppamiehen Blue Cheese Style -dippijauhetta kermaviilin kanssa! Monet tarjoilevat dipattavaksi myös kurkku-, porkkana- ja selleritikkuja.

Siipien kypsennys

Poppamies valmistaa siipensä kotikonstein useimmiten airfryerissa tai uunissa.

Kanansiipiä saa kaupoista sekä raakoina, että valmiiksi kypsennettyinä. Kypsät siivet myydään sekä pakasteena että kylmätiskistä. Kylmätiskistä ostettavat kypsät siivet yleensä valmistuvat hieman pakastesiipiä nopeammin.

Jos teet siipesi raaoista ja maustamattomista siivistä, kannattaa ne maustaa ennen kypsennystä suolalla, tai Poppamiehen RUB-mausteilla. Poppamiehen siipikastikkeilla voi mainiosti maustaa myös valmiiksi marinoituja siipiä.

Siivet uunissa

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle. Lämmitä kiertoilmalla kypsiä pakastesiipiä noin 20 minuuttia ja raakoja siipiä noin 35 minuuttia. Käännä siivet kypsennyksen puolessa välissä. Siivet ovat valmiita, kun ne ovat pinnasta kullanruskeita.

Siivet airfryerissa

Asettele siivet airfryerin kulhoon. Kulhoon mahtuu airfryerisi koosta riippuen n. 10–20 kappaletta siipiä. Kypsennä pakastesiipiä 180 asteessa noin 14 minuuttia, pakastamattomia kypsiä siipiä 10 minuuttia ja raakoja siipiä noin 25 minuuttia. Voit hieman käännellä siipiä valmistuksen puolessa välissä.

Grillissä tai savustimessa

Jos haluat valmistaa wingsit grillissä, savustimessa tai rasvakeittimessä käy tsekkaamassa tämä Poppamiehen artikkeli, jossa kerrotaan wingsien valmistuskesta näillä menetelmillä. Artikkelissa avataan myös wingsien maustamista BBQ-kastikkeilla, sekä Poppamies RUB-mausteilla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ