OLET TODELLINEN GRILLIMAESTRO!

Savu nousee hiljaa grillin yläaukosta. Monta tuntia on jo takana – monta vielä edessä. Pitkän kypsytyksen lihasi vaatii taitoa ja kärsivällisyyttä, mutta lopputulos huumaa ruokailijat ja vie kielen mennessään – olet todellinen grillimaestro!

JAA TULOKSESI!

POPPAMIEHEN RESEPTIT GRILLIMAESTROLLE

Poppamiehellä on huikea määrä erilaisia grillireseptejä – tähän halusimme valita nimenomaan sinulle sopivia reseptejä! Kokeile versiomme grillauksen ja savustuksen kruunun jalokivistä. Jos haluat kokeilla jotain uutta, valitsimme sinulle vielä ”next level”, eli seuraavan tason reseptin. Kokeile rohkeasti ja vietä herkullinen grillikesä!

Smokehouse Brisket

Hitaasti hyvä tulee!

Brisket eli naudanrinta on kuuluisin amerikkalaisessa barbequessa valmistettavista lihoista. Brisketin savustamisessa laadukas liha ja oikean kypsyyden tunnistaminen ovat avainasemassa.

Takuuvarmat ribsit

Ribsit on kaikkien aikojen grillikesän suosikki, ruoka joka laitetaan ensimmäisenä grilliin kun lumet sulavat!

Ribsien valmistus kuitenkin monella ei onnistu nappiin heti ensimmäisellä kerralla, joten teimme Poppamiehen takuuvarmat ribsit, resepti jolla saa mahtavat ribsit joka kerta!

Pulled Pork

Pulled pork on ollut matalassa lämmössä kokkaavien keskuudessa suosikkiruoka jo kymmeniä vuosia.

Poppamiehen laaja artikkeli pulled porkin valmistuksesta.

NEXT LEVEL: Porsaan burnt ends

Haluatko nostaa grillauksesi seuraavalle tasolle? Kokeile tästä hieman vaativampi resepti.

Grillimaestrolle kaikki on tietysti helppoa, mutta ehkä tässä olisi resepti mitä et ole vielä kokeillut!

POPPAMIEHEN TUOTTEET GRILLIMAESTROLLE

Poppamies on tehnyt hurjan määrän erilaisia grillausta tukevia tuotteita. Halusimme tähän yrittää valita muutaman tuotteen, joka sopisi meiltä juuri sinun grillikesääsi!

SPG RUB mausteseos

SALT, PEPPER & GARLIC, eli SPG!

Legendaarinen amerikkalaisen savustuksen SPG RUB, eli mausteseos, joka koostuu suolasta, mustapippurista ja valkosipulista.

Mustard BBQ grillikastike

Poppamies Mustard BBQ Sauce yhdistää suomalaisten kestosuosikkikastikkeet – sinapin ja grillikastikkeen!

Grillikastike soveltuu erityisen hyvin suomalaisten eniten grillaamien ruokien, kuten pulled porkin, ribsien, hampurilaisten ja hodareiden maustamiseen.  Kastike toimii myös erinomaisesti dippikastikkeena, joten se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön keittiön herkkuja maustamaan!

Chimichurri mausteseos

Pihvikastikkeiden klassikko!

Chimichurri on argentiinalainen, voimakkaan valkosipulinen ja persiljainen kastike, jota tarjoillaan useimmiten grillatun lihan lisukkeena. Mausteseoksesta voi tehdä chimichurri-kastikkeen, tai käyttää sellaisenaan ruoanlaitossa.

Smoky Apple BBQ grillikastike

Savustettu mieto chili ja omena, Poppamiehen legendaarinen grillikastike!

Poppamies Smoky Apple BBQ sauce on herkullinen grillikastike, jota voit sivellä grilliruokaan valmistuksen loppuvaiheessa, tai käyttää valmiina dippikastikkeena ruoille. Valmistuksen loppuvaiheessa tehtävää sivelyä kutsutaan myös glaseeraukseksi.