Poppamies Wing Sauce hot kastike
Tulisuusaste 4/10

POPPAMIES WING SAUCE – HOT

Poppamiehen uudet siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa, kastike levitetään kypsille kanansiiville ja herkutellaan!

Poppamiehen Wing Sauce Hot  on sopivan tulinen ja todella herkullinen siipikastike tulisemman kastikkeen ystäville! Koostumukseltaan ihanan paksu ja maultaan täyteläinen siipikastike!

  • LAKTOOSITON
  • GLUTEENITON
  • VEGAANINEN

Ainesosat: Paprika, rapsiöljy, vesi, ruokosokeri, chili (mm. habanero), väkiviinaetikka, valkosipuli, suola, muunnettu tärkkelys, tärkkelys, sokeriruokoetikka, etikka, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), perunaproteiini

Ravintosisältö per 100g
Energiaa 790 kJ/190 kcal
Rasvaa 13 g
(Joista tyydyttyneitä) 0,8 g
Hiilihydraatteja 18 g
-josta sokeria 13 g
Proteiinia 0,7 g
Suola 3,1 g
Laktoosia 0 g

Koko: 340 g
Tulisuus: HOT
EAN: 6430034018162

Poppamiehen siipikastikkeet

Poppamiehen siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa – kastike levitetään kypsille kanansiiville ja herkutellaan! Kastike tarttuu todella hyvin siipiin, ja pysyy kiinni pinnassa pitkään. Poppamiehen siipikastikkeet soveltuvat myös erittäin hyvin valmiiden siipien dippailuun – voit testailla monia makuja, jos et halua sekoittaa kastiketta etukäteen siipiin. Kastikkeet kestävät myös kuumennuksen, joten voit esimerkiksi valella niitä grillattaviin siipiin!

RESEPTIT